Magyar - Olasz meccs tipp? (09.26)
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lesz a holnapi meccs eredménye?
Nagyon remélem hogy nyerünk! 1-0 vagy 2-1 jó lenne bár az Olasz csapat az egyik legkeményebb a csoportban! legalább is nekünk mert a Németek ellen döntetlen és győzelem sikerült, de az Olaszok el is vertek minket! szóval félek, de nagyon reménykedem egy 1-0 vagy 2-1 győzelemben!
Na és ti?
2022. szept. 25. 12:27
21/29 anonim válasza:
Na mivan? Most pattogj.
Ezek a kis férgek nem fognak kiegyenlíteni a büdös életbe sem, helyette kapnak még vagy 3at minimum.
22/29 anonim válasza:
Gyerekek ahogy mondtam sima 0-2 telibe!!!
23/29 anonim válasza:
Le lehet pontozni csak nem érdemes bogaraim...
26/29 anonim válasza:
#25 Te még egy 10 centisre is irigykednél
27/29 anonim válasza:
Én ugyan nem. Nem vagyok homár mint te, hogy más farkára legyek irigy xd
28/29 A kérdező kommentje:
minden cs!cska aki örül a vereségnek, álljon már ki az utcán és mondja már el a véleményét hangosan! beszari cs!cskák! nálunk a nemzeti csapatba legalább Magyarok játszanak! olaszoknál ki olasz? ha? az arab kapus? vagy a kis n.gg.rek? ha? cs!cska gec! az egész csapat, németek félszemmel 5-2 szétverték őket!
2022. szept. 27. 06:16
29/29 A kérdező kommentje:
olaszok meg is érdemelték hogy eb után az angolok egyonverték az olasz szurkolókat!
2022. szept. 27. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!