Magyar - Német meccs eredménye szerintetek? (09.23)
Szerintetek mi lesz a meccs eredménye? fontos tudni hogy Sallai Roland és Nagy Zsolt (2 kulcs játékos) nem tud játszani, pedig a német csapat nagyon erős (bár ha jól tudom náluk is van aki nem fog tudni játszani) szóval ezek árnyékába mit gondoltok reálisnak?
Én őszintén ha 1 gól különbséggel vesztünk (0-1 vagy 2-1) az még annyira nem lenne rossz, bár reménykedek egy 0-0 vagy 1-1 ben! Szerintetek mi a legreálisabb?
Nagy Zsolt mint kulcsjátéjos?
Azért ez kicsit túlzás, volt 2 jó meccse. Majd ha folyamatosan tudja tartani ezt a formát akkor lesz kulcsjátékos.
Ezzel szemben Sallai tényleg kulcsjátékos és az ő hiányát nagyon meg fogjuk érezni. Ő nagyon jól ki tudja használni helyzeteit és emiatt lehetséges, hogy lesznek elszalasztott lehetőségek.
Én is egy 1-1-ben reménykedek. Talán ha Szoboszlai jó napot fog ki még nyerhetünk is 2-1-re mert az ő lába az ami elég veszélyes tud lenni.
Igen erre sok esély van mert sokkal jobbak, és mi 2 jó játékost is vesztettünk! az olaszok elleni győzelem miatt és amiért top2 a csoportban, valszeg összekapják maguk, nameg az előző 2 meccset velük döntetlenre sikerült kihozni szóval ezt mérlegelni fogják és erősen magabiztosan fognak a pályára állni, így sajnos 4-0 sincs kizárva de reméljük a legjobbakat! (ha döntetlen lenne én eldobnám az agyam!) de ahogy szokták mondani, a remény hal meg utoljára!
Szerencsére 1-0 lett!
Már csak az Olaszok ellenit kéne megnyerni mindenáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!