A németek gáláznak ma , vagy csak 1-2 góllal nyernek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 08:39
A kérdező szavazást indított:
gála lesz
csak 1-2 góllal nyernek
3 szavazat
1/31 anonim válasza:
Nem értem ezeket az embereket, akik így lebecsülik A Magyar Válogatottat.
2/31 A kérdező kommentje:
ez a realitás , öcsi
2022. szept. 23. 08:45
3/31 anonim válasza:
#1 vagyok
Lehet, de akkor SEM szabad lebecsülni oket, en Minden meccsukhoz ugy allok oda hogy megnyerik
5/31 A kérdező kommentje:
4-es vaktyúk esete. HA azt hiszed ezentúl mindig nyerünk eséltelenül el vagy tévedve.
2022. szept. 23. 09:32
6/31 anonim válasza:
Nyilvan nem nyerünk mindig nem Kell elszállni a 0-4 töl de ez azt SEM jelenti hogy ezentul mindig kikapunk! Hulye kerdezo
7/31 A kérdező kommentje:
6-os ezt nem is írtam. A mi szintünkön nyerhetünk. ÉSztek ellen vagy Albánia ellen simán. De a következő 2 meccs más kategória. Az olaszok komoylan is veszik majd, mert nekik vb sincs.
2022. szept. 23. 09:39
8/31 anonim válasza:
Jolvan akkor te már elore leirtad a Magyar Válogatottat, gratulalok! Az ilyen emberektol mentsen meg az eg. Szerinted nem fejlodhetunk? Orokre Albani meg Esztorszag szintjen maradunk? Hat nem, egyertelmuen latszik hogy egyre jobbak leszunk.
9/31 anonim válasza:
Albánokkal meg pont nem bírtunk, nagyon jó példákat hozol fel xddd
10/31 A kérdező kommentje:
9-es tudom mi volt.. De a jelenlegi keret elbírna az albánokkal.
2022. szept. 23. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!