Megismétlődik a 8:2 Bayern-Barca? Lewa nélkül is tud annyit nyújtani a Barcelona?
Ezek mind fixált meccsek, Bayern is meg a Barca is olyan hogy erős ellenfeleket hülyére vernek, aztán ikszelnek vagy kikapnak valami kecskepásztor csapattól. Évek óta ez megy. Lehet szép 0-0 lesz a mai meccs.
Amúgy Messi mit keres a kulcsszavak közt? Ő a PSG-ben van jelenleg.
Levanfoski nagyon nagy szégyen volt.
Hiába a sztárigazolasok, 3%-al lett erősebb a barca.
Egy nagyobb csapat elenn semmi. Ilyen kis nevenincs csapatok ellen gurítanak párat. De egy komoly csapat megfogja őket.
A privátodra reagálok kérdező, nem vagyok divatdrukker, 10 éves korom óta vagyok (kb) Barca drukker. AZ azóta eltelt időben jóban rosszban nekik szurkoltam. És azért mert nyert a Bayern, ugyanúgy nekik fogok drukkolni. Amúgy az első félidő a Barcáé volt, lőhettek volna 2 gólt, csak nem sikerült kihasználni a lehetőségeket. Volt egy meg nem adott tizenegyes, és egy kapufa. Nem volt itt fenomenális győzelem. Szóval a Barca méltó ellenfele volt a Bayernnek, ha a játékot nézzük, a Barca meg erősebb lett a 8-2 óta, ez a meccs is ezt mutatja.
Bayern drukkerként inkább örülj a szerencsének, hogy Lewa kihagyta a ziccerét, a tizit nem fújták be és hogy kapufát kaptatok gól helyett. ;)
Nem volt ez olyan meggyőző, mint a végeredmény (Bayern szemszögből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!