Mit gondoltok az fc barcelona taktikájáról amivel a csődöt próbálják elkerülni?
Kb úgy kell felfogni, hogy a jövőjüket zálogba helyezték. Mindent egy lapra feltéve bevásároltak.
Ráadásul az igazolások jó része is teljesen irracionális. Lewára nem tudom miért volt olyan hű de nagy szükség. Raphina talán jó lehetne, de elől megvannak létszámban amúgy is. Ilyen pénzügyi helyzet mellett pedig totális hülyeség a Premier ligából igazolni, már befutott (felszopott árú) játékost. Kessié még úgy nagyjából elmenne mint ingyen igazolás, de KP területen így is nagyon komoly volt a merítési lehetőség.
Szerintem Xavinak is jobban állt volna, ha megpróbál 2-3 szezont alatt felépíteni egy csapatot, nagyobb részt saját nevelésből esetleg olcsón vett fiatalokból.
Így maximum az elvakult Barca fanok számára lesz siker edző, már ha elér valamit egyáltalán a katalánokkal.
Amik engem jobban zavarnak az az, hogy egy szarrá-huggyá adósodott csapat kap egy új szponzort, akkor abból nem a gigászi adósságait kell törlesztenie, hanem az aktuális átigazolási piac LEGAKTÍVABB résztvevője lehet. Eljutottunk oda, hogy a legeladósodottabb csapat költ a legtöbbet európában.
Ami még bicskanyitogató, ahogy bánnak a SAJÁT játékosaikkal, akikre nem akarnak már igényt tartani. ( de Jong, Braithwait, Depay ).
Az egész csapat teljesen identitását vesztetté vált.
Ennyi erővel akármelyik csapat vegyen fel most 1000 millió euró hitelt, aztán lehet vásárolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!