Az elmúlt 30 évben melyik kormány alatt volt itthon a legjobb a foci?
"Jól van Pikk Ász, magyarázd meg, hogy a döglött ló alszik!🤣 Van ám agyszinted...🤣🤣"
Ezt kivételesen eltaláltad te ostoba, agyszintem tényleg van, elvégre az ország legjobb egyetmén tanulok. Véletlenül eltaláltad ostoba, igaz te nem így értetted de pont ráhibáztál.
Visszatérve oda ahonnan indultunk: Te kezdtél el kötekedne, te lovagolsz azon, hogy nekem hány pipám van és te rakod be az összes kommentedbe az idióta emojikat gyerekes módon. Mindenzt egy olyan kérdés alatt teszed, ami a fociról szólt és én a focihoz szóltam hozzá. Ezek szerint te vagy az ostoba ;) Apropó, a kérdésre válaszoltál már, anonim barátom?
#22 Pikk Ász
Lödd már le magad! Egy beképzelt gyerek vagy, akit felvettek valahova. Ez nem jelenti hogy okos lennél. Írod itt a semmitmondó dilettáns együgyü kommentjeidet, értelem nélkül. Minden kérdésnél a fideszt élteted. Értelmesen hozzászólni nem tudsz semmihez, mert fogalmad sincs még a világról. Saját véleményed sincs, csak szajkózod a "fúj Gyurcsány"-t. Vegyél egy narancsos nyalókát és menj hösködni a közterekre önkéntesen szemetet szedni.
"#22 Pikk Ász
Lödd már le magad! Egy beképzelt gyerek vagy, akit felvettek valahova. Ez nem jelenti hogy okos lennél. Írod itt a semmitmondó dilettáns együgyü kommentjeidet, értelem nélkül. Minden kérdésnél a fideszt élteted. Értelmesen hozzászólni nem tudsz semmihez, mert fogalmad sincs még a világról. Saját véleményed sincs, csak szajkózod a "fúj Gyurcsány"-t. Vegyél egy narancsos nyalókát és menj hösködni a közterekre önkéntesen szemetet szedni."
Ennyire szúrom a szemedet libernyák? Nem ez az első kérdés, ahol nekem címzed a beszólásodat. Mégis mi a fenéért menjek el szemetet szedni? Ezt mégis honnantudhatnád?;)
Jónapot,
Na halad a kolléga, már másfél!👍
Akkoriban az 1973-74 szezonban az Ujpest aBEK-ben a 4 közé jutott,ahol a Bayern München tudta csak megállítani Fazekasékat,azok is nehezen.A maiakhoz képest álomfoci volt az a javából.A Videoton pedig az UEFA kupa döntőjébe is eljutott,ahol a REÁL-tól kapott ki.Ezt csak halkan mondom a válogatott szereplése mellett.
Hol van ehhez a mai magyar klubélet,és a válogatott is!
"22 igaza van. Nem jól mondod."
neked nincs igazad, te nem mondod jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!