Az elmúlt 30 évben melyik kormány alatt volt itthon a legjobb a foci?
Én ződet nyomtam neked 1 pipás!
Az hogy?
"#10 Nyílván nem csak ennél a kérdésnél pontoztak le, ha egypipás vagy.😆"
És az releváns ennél a kérdésnél, hogy a többi kérdésnél ki kit pontozott le? Én azt kérdeztem, hogy EZT a válaszomat miért, nem számít, hogy a többi kérdésnél mi volt. Látod három és fél pipás, ostoba vagy te, a három és fél pipád mellett is.
"Komoly csávó ez a Pikk Ász gyerek (#6). Eddig másfél pipával nyomatta magát, most már csak egy. Feltört, mint a talajvíz.🤣"
Egy: nem vagyok gyerek.
Kettő: Én legalább eljutottam addig, hogy a kérdésre válaszoljak.
Kedves három és fél pipás gyerek, legközelebb a kérdéshez szólj hozzá.
2018-tól indult be.
Azóta van minden évben csoportkörös magyar csapat és a válogatott is stabil teljesítményt nyújt.
A Kádár korszak végén még jó volt.
1986 után kezdődött a zuhanás,ahogy az állami támogatások teljesen megszűntek. Most talán javul a helyzet,bár nem tudni,ez mennyire lehet tartós.
Ilyen szellemi színvonalon dicsőség, ha nem vagy népszerű 🤷♂️, gondoltam szólok.
"#9
Ilyen szellemi színvonalon dicsőség, ha nem vagy népszerű 🤷♂️, gondoltam szólok."
Ez a kérdés arról szól, hogy melyik kormány alatt volt a legjobb a magyar foci, te jössz itt azzal, hogy kinek hány pipája van, szóval aki itt hülye, az te vagy kedves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!