Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az elmúlt 30 évben melyik...

Az elmúlt 30 évben melyik kormány alatt volt itthon a legjobb a foci?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 17:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
51%

Én ződet nyomtam neked 1 pipás!

Az hogy?

2022. szept. 6. 17:45
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#10 Nyílván nem csak ennél a kérdésnél pontoztak le, ha egypipás vagy.😆
 13/38 A kérdező kommentje:
3 Szerintem még ott se. Felnagyzolrák mert sok idő után az első volt. Az osztrákok szarokat voltak portugálok ellen minden befelé pattant Izland meg nem volt annyira ördöngösség. Meg köztudott,hogy az ilyen kisebb csapatok sikeréhez nagyban hozzajárul ilyenkor,hogy a nagyobbak fáradtak. Én akkor m9ndanam,hogy eredmény van,ha a Fradi pl most mesélni a tavaszt az ELben vagy ha több magyar csapat lenne főtáblan vagy 1 VB kilátás stb
 14/38 Pikk Ász ***** válasza:
15%

"#10 Nyílván nem csak ennél a kérdésnél pontoztak le, ha egypipás vagy.😆"

És az releváns ennél a kérdésnél, hogy a többi kérdésnél ki kit pontozott le? Én azt kérdeztem, hogy EZT a válaszomat miért, nem számít, hogy a többi kérdésnél mi volt. Látod három és fél pipás, ostoba vagy te, a három és fél pipád mellett is.

2022. szept. 6. 17:47
 15/38 Pikk Ász ***** válasza:
13%

"Komoly csávó ez a Pikk Ász gyerek (#6). Eddig másfél pipával nyomatta magát, most már csak egy. Feltört, mint a talajvíz.🤣"

Egy: nem vagyok gyerek.

Kettő: Én legalább eljutottam addig, hogy a kérdésre válaszoljak.

Kedves három és fél pipás gyerek, legközelebb a kérdéshez szólj hozzá.

2022. szept. 6. 17:51
 16/38 anonim ***** válasza:
48%

2018-tól indult be.

Azóta van minden évben csoportkörös magyar csapat és a válogatott is stabil teljesítményt nyújt.

2022. szept. 6. 17:54
 17/38 A kérdező kommentje:
15 A Zalaegerszeg is megverte a Mancheseter Unitedet a BLben magyar játékosokkal. A Fradi is a Portot és a New castlet. A svedekkel is 1-1et játszottunk . Ám azért jutottunk ki mert megemeltek a létszámot. Döntetlent méh akármikor tudtunk játszani. Az a 2 pedig lufasz volt.
2022. szept. 6. 18:07
 18/38 anonim ***** válasza:
48%

A Kádár korszak végén még jó volt.

1986 után kezdődött a zuhanás,ahogy az állami támogatások teljesen megszűntek. Most talán javul a helyzet,bár nem tudni,ez mennyire lehet tartós.

2022. szept. 6. 18:16
 19/38 anonim ***** válasza:

Ilyen szellemi színvonalon dicsőség, ha nem vagy népszerű 🤷‍♂️, gondoltam szólok.

2022. szept. 6. 18:32
 20/38 Pikk Ász ***** válasza:
16%

"#9

Ilyen szellemi színvonalon dicsőség, ha nem vagy népszerű 🤷‍♂️, gondoltam szólok."

Ez a kérdés arról szól, hogy melyik kormány alatt volt a legjobb a magyar foci, te jössz itt azzal, hogy kinek hány pipája van, szóval aki itt hülye, az te vagy kedves.

2022. szept. 6. 18:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!