Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kosár vagy foci?

Kosár vagy foci?

Figyelt kérdés
pro és contra érvek kellenének mind2őnel...
2022. szept. 5. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettőt űztem gyerekkoromban. Fociban nagyon jó gólvágó csatár voltam és egyesületben is játszottam 17 éves koromig, de közben elkezdtem kosarazni hobbiból, mert anno láttam a tv-ben a Dreamteam-et játszani 92-ben és nagyon megtetszett, amit műveltek a lasztival. Eleinte focilasztival dobálgattunk csak szórakozásból a gyűrűre...majd észrevettem, hogy baromi nagyot tudok ugrani és elkezdtem zsákolni és megszállotja lettem az ugrálásnak, hogy minél nagyobbat tudjak ugrani, ami elég jól sikerült, mert fénykoromban 105 cm-re tornásztam fel az emelkedésemet.

Sokkal látványosabb a kosárlabda, főleg ha jól bánsz a lasztival és trükközni is tudsz, netán jó nagyokat és figurákat is tudsz húzni azzal egyből odalehet vonzani a tekinteteket bárhol egy strandon streetpályán vagy csak a placcon és bármilyen kosaras rendezvényen is.

Én 17 évesen befejeztem a focit, mert sokkal jobb sportnak tartottam a kosárlabdát a fenn említettek miatt. Nekem mindkettőhöz jó érzékem volt így könnyen választottam a foci után a kosarat.

Próbáld ki mindkettőt csapat szinten és döntsd el neked melyik tetszik jobban.

2022. szept. 5. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fociban sajnos Mo.n nem lehet komoly szintre elérni, ha nem öntöd bele a pénzt
2022. szept. 5. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kosár,11 év kosarazás után ezt mondom😀
2022. szept. 5. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 4 évig fociztam, az is nagyon szerettem, de a kosár jobban a szívemhez nőtt. Most 8 éve kosarazok, 14 vagyok
2023. jan. 31. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!