Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixen mi az a "Ikszes...

Tippmixen mi az a "Ikszes szeló"? És mennyire megbizható?

Figyelt kérdés
Mi pontosan az ikdzes szeló?

2022. szept. 1. 19:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Ezt azok az amatőrök/kezdők/zöldfülük használják, akik megpróbálnak a döntetlenekből pénzt csinálni. Ilyen elnevezés nincs egyébként, ezt vszeg maguk között hívják csak így. Van aki kosár/kézi döntetlenekkel is operál.

Egy baromság egyébként, még a foci döntetlenekkel sem lehet sikeresen fogadni hosszútávon, nem hogy kosár/kézi/hoki ikszekkel.

Azt, hogy amatőrök beszélnek róla már abból is ki lehet deríteni, hogy szelónak hívják.

2022. szept. 1. 23:04
 2/24 A kérdező kommentje:

Dehát a tippmix hivatalos oldalán van.

Amatőrök írnának oda?

2022. szept. 1. 23:07
 3/24 anonim ***** válasza:
Hol van ilyen megfogalmazás?
2022. szept. 1. 23:09
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Édes istenem, most látom... k*rva gáz. Nyilván próbálják a suttyó 18 évesekkel felvenni a szintet... egyébként nekik nem az a lényeg hogy nyerj. Nyilván azért ajánlják, mert így tudnak pénzt lehúzni. 3 feletti szorzókat amúgy is el kell felejteni, nem hogy többet egybe tenni...
2022. szept. 1. 23:10
 5/24 anonim ***** válasza:

Nincs a kérdésednek értelme.

"És mennyire megbizható?"

Mi? A szeló? Mi az, hogy mennyire megbízható a szeló? Ennek a kérdésnek így nincs értelme.

Egyébként vannak előre összerakott sablon szelók a magyar tippmix oldalon, ezek fixen menni is fognak el szépen, mert a legnagyobb tömegszar tippeket rakják rájuk.

Ikszes szelo = random döntetlenek

2022. szept. 2. 06:34
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

Ember, van füzeted ,cerkád.

Próbáld meg.

Majd elmész 17 nyeretlenig, felébredsz.

2022. szept. 2. 08:52
 7/24 anonim ***** válasza:
30%
Agyhalott,legalább akkor ugatnál ide,ha valami kis fogalmad is lenne az egészről.Ezek a tippmix.hu által összeállított szelvények.És a nagy szorzókkal lehet kijönni pluszba hosszútávon,nem a szaros 1,50-es oddsokkal.De egy ilyen agyhalottnak nyílván nem fog eljutni az agyáig,hogy nem fog tudni akkora találati arányt produkálni ezekkel a kis szorzókkal sem,hogy pluszos legyen hosszútávon.Csak nagy oddsokkal lehet tényleges profitban lenni,mert azokból nem kell akkora találati arány. És ezek a "tuti" papírforma tippek fognak elmenni a leghamarabb.Úgyhogy kedves agyhalott úr kitörölheted a segged az 1,50-es oddsaiddal,mert egyet lépsz vele előre,de 2-őt hátra.Kedves agyhalott baromarcú profi sportfogadó úr,akármit fogsz ide okádni,nem fog érdekelni,mert annyit nem ér az írásod hogy elolvassam.Csak gondoltam szólok,mert igen elfoglalt lehet egy profi sportfogadó élete.
2022. szept. 3. 13:25
 8/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kedves válaszolók,

Bemutatom a gyakorikerdesek.hu legnagyobb gyökerét a másfél pipás, 13 éves idióta személyében, aki minden fogadós kérdésnél megjelenik valahogy, és ilyen baromságokat ír.

Ne bántsátok, mert pár éve egy műtét során az agya 95%-át kioperálták, és egy zacskó sz*rt tettek a helyére.

Üdv.

2022. szept. 3. 15:15
 9/24 A kérdező kommentje:

Engem miért kevertetek bele, meg most ez itt megint mint?

Nyilván tudom, hogy mi a szelvény ("szeló"). Én csak véleményre voltam kívánsi, hogy szerintetek mennyit érnek.

Hát mocskoljatok.

Meg egymást.

Az a másfél csillagos amúgy is egy idióta.

2022. szept. 3. 17:19
 10/24 A kérdező kommentje:

Már találkoztam vele.

Én is csodálom, hogy nem tiltják.

2022. szept. 3. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!