Tippmixen mi az a "Ikszes szeló"? És mennyire megbizható?
Ezt azok az amatőrök/kezdők/zöldfülük használják, akik megpróbálnak a döntetlenekből pénzt csinálni. Ilyen elnevezés nincs egyébként, ezt vszeg maguk között hívják csak így. Van aki kosár/kézi döntetlenekkel is operál.
Egy baromság egyébként, még a foci döntetlenekkel sem lehet sikeresen fogadni hosszútávon, nem hogy kosár/kézi/hoki ikszekkel.
Azt, hogy amatőrök beszélnek róla már abból is ki lehet deríteni, hogy szelónak hívják.
Dehát a tippmix hivatalos oldalán van.
Amatőrök írnának oda?
Nincs a kérdésednek értelme.
"És mennyire megbizható?"
Mi? A szeló? Mi az, hogy mennyire megbízható a szeló? Ennek a kérdésnek így nincs értelme.
Egyébként vannak előre összerakott sablon szelók a magyar tippmix oldalon, ezek fixen menni is fognak el szépen, mert a legnagyobb tömegszar tippeket rakják rájuk.
Ikszes szelo = random döntetlenek
Ember, van füzeted ,cerkád.
Próbáld meg.
Majd elmész 17 nyeretlenig, felébredsz.
Kedves kérdező, kedves válaszolók,
Bemutatom a gyakorikerdesek.hu legnagyobb gyökerét a másfél pipás, 13 éves idióta személyében, aki minden fogadós kérdésnél megjelenik valahogy, és ilyen baromságokat ír.
Ne bántsátok, mert pár éve egy műtét során az agya 95%-át kioperálták, és egy zacskó sz*rt tettek a helyére.
Üdv.
Engem miért kevertetek bele, meg most ez itt megint mint?
Nyilván tudom, hogy mi a szelvény ("szeló"). Én csak véleményre voltam kívánsi, hogy szerintetek mennyit érnek.
Hát mocskoljatok.
Meg egymást.
Az a másfél csillagos amúgy is egy idióta.
Már találkoztam vele.
Én is csodálom, hogy nem tiltják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!