Mit vártok a Bajnokok ligája halál csoportjától? Bayern,Barca,Inter,plezen
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 22:52
2/11 anonim válasza:
1.Bayern
2.Barcelona
3.Inter
4. Plzen
Szerintem ez a papírforma, de ez nyilván borulhat. Én örülnék neki ha a Plzen tudna meglepetéseket okozni.
3/11 A kérdező kommentje:
Bátor ember vagy,én reál szurkoló vagyok de most jó a Barca,én jobban örülnék ha PSG esne ki,hátha visszább venné az arab az arcábol
2022. aug. 30. 23:04
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom nem egy csoportról beszélek csak meg emlitettem
2022. aug. 30. 23:05
5/11 anonim válasza:
Bayern biztosan nyeri a csoportot. Talán a Barca befut 2.-nak, a Plzen tökutolsó lesz
6/11 anonim válasza:
Az eddigi válaszolókhoz hasonlóan énnjs úgy vélem, hogy az általad, a kérdésben felállított sorrend mutatkozik majd meg az eredményeket listázó táblázaton is :D
7/11 A kérdező kommentje:
Azért remélem az Inter legalább másodikként tovàbb jut
2022. aug. 31. 15:57
9/11 anonim válasza:
Tudom, a favorit a BM, de szerintem nem nyeri meg a csoportot...
1. Barca 13p
2. BM 13p
3. Inter 6p
4. Plzen 1p
10/11 anonim válasza:
Barcás vagyok és remélem, hogy megnyerik. Persze tisztában vagyok vele, hogy a Bayern nagyon erős csapat, a világ egyik legjobbja. Szomorú is voltam amikor megtudtam, hogy velük vagyunk egy csoportban és bennem is átfutott, hogy csak másodikok leszünk utánuk. Majd elválik. Plusz Lewának gondolom kellemetlen lesz Bayern ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!