Egyelőre nincs info.
Szerintem betegségben, mert sokat fogyott
Lelegezteto gépre csak akkor tesznek valakit ha saját maga nem kepes onalloan lelegezni.
Valoszinuleg kiterjedt tudogyulladasa volt ezert volt az intenziven es lelegeztettek.
Nem a lelegeztetogep olte meg, mert azok akik arra szorulnak, 100%ban meghalnanak hamarabb, nelkule, igy viszobt kapnak valamekkora eselyt.
En anno megusztam a lelegeztetogepet, egy hajszal valasztott el tole a veroxigenem alapjan. Akiket raraknak fogalmazzunk ugy hogy Fortuna kezeben vannak. Vagy ugy is mondhatjuk hogy baszhatják. Ugyanis a lelegeztetogep hozza is szoktatja a szervezetet ahhoz hogy magatol ne lelegezzen... leegyszerusitve... azalatt a 2 het alatt amit intenziven voltam kb 10-12 embert probaltak levenni a lelegeztetorol... egyet sem sikerult, vissza kellett rakni. Szopas.
Puhl allapotarol nem tudok velemenyt mondani, de szerette az eletet hogy így fogalmazzak. Nem vetett meg bizonyos dolgokat.
RIP
A helyzet az hogy nem 94% az. Ugyanis senki nem keszit rola hivatalos staisztikat.
Az orvosok becslik kb 85-90re.
A masik dolog, hogy nem igazan van kialakult protokoll a covidos lelegeztetessel kapcsolatban. Nagyon nem ugyanugy mukodik mint mondjuk azoknal akik valamilyen trauma miatt altatnak egeszeges tudovel. A masik meg amit felettem emliettek, hogy nincs eleg ember az intenziven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!