Focimeccsen a helyjegy mennyire van betartva?
Figyelt kérdés
Teljesen amatőr vagyok, soha nem voltam még meccsen. Ha jegyvásárláskor azt látom, hogy nincs egymás mellett hely, veszek 2 különböző helyre szólót, akkor tudunk egymás mellé ülni, vagy ez úgy ment a színházban, hogy mindenkinek kötelező odaülni, ahova vette?
Bocsi lány vagyok és a párom szeretném meglepni jeggyel születésnapjára. Egyáltalán nem tudom ez hogyan működik. Volt, aki azt mondta, hogy oda ülhetek szektoron belül, ahova akarok. Ez valóban így van? Nem akarok pofára esni az ajándékkal. Egymás melletti jegy nincs már.
Köszi, hogy nem trollkodjátok szét.
2022. aug. 26. 13:12
1/1 anonim válasza:
Az átlag Fradi-drukker nem is nagyon ismeri a számokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!