Miért nem tudnak az emberek az IC-ken a helyükre ülni?
Nagyon sok ember azt se tudja melyik vonatra, azon belul melyik kocsira szál fel.
Azta ha a helyjegye nem az ablak mellé szól, vagy éppen háttal, vagy éppen nem szimpatikus, akkor máshova űl.
Probléma akkor van ha az én helyjegyem odaszól, akkor nagy részüknek áll feljebb... már alig várom mikor borithatom megy az egyik ilyen hurkagyurkát...
Persze az is nagyban benne vam, hogy akinek a helyere ulnek az nem szól, hanem ő is random helyre ül....
Hirtelen ennyi.
És volt, hogy simán elnéztem a számozást, láttam hogy a szomszéd vagon 22-es de 21-be szálltam 23 helyett.
Olyan is volt, hogy ültek volna mellettem, vagy laptoppal utaztam és csak az utolsó ülésnél volt töltő, vagy csak nem volt helyjegyem, mert indulás előtt már nem lehetett kapni, miközben volt egy csomó szabad hely.
Ezer ok lehet. De olyan még nem volt, hogy bárkivel konfrontálódni kellett volna ezen okból kifolyólag, ha megkértek elültem, ha én kértem meg elült más.
Nyisd ki a szád, aztán ülj a számozott helyedre.
Egyes. Leül. Kussol.
Egy részük nem elég intelligens ahhoz, hogy átlássa az IC számozás rendszerét. Más részük ezt ugyan átlátja, de nem elég intelligens ahhoz, hogy rájöjjön, miért lenne szükséges a saját helyére ülnie.
Pedig egyik sem atomfizika.
Harmadrészük meg leszarja az intelligenciádat, és pislogva átülhetsz másik helyre. De a legjobb ha állsz a sarokban filozofálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!