Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek gaz, ha egy lany...

Szerintetek gaz, ha egy lany elkezd focizni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerettem volna kezilabdazni, de sajnos tavaly megszunt az eggyesulet, igy ezt buktam. Meg a foci johet szoba, es mar elkezdtem nezelodni, beszeltem mar par emberrel. Ha minden jol megy, mehetek a PSE-re focizni. Nagyon tartok attol, hogy le fognak nezni, ki fognak nevetni, mivel teljesen kezdo vagyok, es nem tudok semmit.. Szerintetek nagyon gaz lesz az elso par edzes? Esetleg tudtok valamit javasolni, hogyan kezdjek el itthon edzeni?

2022. aug. 26. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem alap labdakezeléssel kéne kezdeni. labdavezetés, dekázás, előre-oldalra menni forgolódni vele meg ilyesmi, hogy ismerkedjetek a lasztival. ha ez megvan nagyjából, keresel egy falat és megpróbálsz esetleg "tengózni", sokat fejlődhetsz vele. amúgy youtubeon biztosan van millió ilyen témájú videó kezdőknek, tutorialok is. egyébként ha ez kimarad csak annyi fog jönni hogy megijedsz ha nálad a labda és belerúgsz amerre éppen állsz. amúgy meg egyáltalán nem ciki, nem tudom miért gondolod ezt, teljesen elfogadott a női foci, nem 1830-ban élünk :)
2022. aug. 26. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
termésszetesen ezt úgy gondolom hogy otthon (is) ha tényleg érdekel, beméssz a decathlonba veszel egy labdát és kész. meg esetleg bóját
2022. aug. 26. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben, koszonom! Mindenkepp keresek majd ilyen videokat!

Azert gindolom, hogy 'ciki' mivel nem tudok focizni, meg a dekazas se megy igazan, es ezert gondoltam, hogy esetleg kinevetnek miatta

2022. aug. 26. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, ha érdekel és tetszik menni fog az, mint mindenbe a világon, ebbe is sok időt-energiát kell tenni hogy jól menjen (sok kitartást kívánok hozzá), ha van 1-2 bunkó próbálj meg erőt meríteni belőlük és nem felvenni. egyébként az ilyen kezdőknél lehet nagyot bizonyítani a gyors fejlődéssel mindig, mert bármibe fogsz az életben, az elején nagyon megugrik a fejlődésed, aztán ahogy egyre jobb vagy benne úgy lassul a dolog:)
2022. aug. 26. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Első körben rúgd fel a pávákat, utána nem fognak heccelődni.
2022. aug. 28. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Női NB1ben is olyan a színvonal, hogy sír a labda, alsóbb osztályba mész, itt hobbiból játszanak. És senki nem úgy kezdte hogy minden lövés, csel, passz sikerül
2022. aug. 28. 22:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a valaszokat! Ma mindenkepo beszelek a volt tesitanarunkkal, o tud segiteni, kivel kene beszeljek.
2022. aug. 29. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!