A videóbíró korában van még értelme sportfogadni?
Figyelt kérdés
Ma az egész elmúlt héten összenyert tippmix pénzem elvitte a Juventus meccsen a 0-0 végeredmény, pedig volt egy gólja a Juvénak, csak elvették a bírók utólag. Annak idején az első szelvényem is így ment el, hogy 10 meccsből egyet buktam utólag elvett gól miatt.
Ennek kapcsán gondolkoztam el, hogy gyakorlatilag egy újfajta bunda jelent meg a videóbíróval, nevezetesen hogy a gólok felét visszafújkálják utólag kamu indokkal, és így egy rakás 0-0 eredmény születik. Ezek után van még értelme egyáltalán fogadni? És ha igen, akkor mire lehet még érdemes rakni miután az 1x2 és a gólszám kiesnek?
2022. aug. 22. 23:23
11/12 anonim válasza:
Az én legutóbbi fogadásomat megmentette.
12/12 anonim válasza:
A videóbíró tudja, hogy mit tippeltél, és a szerint dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!