A videóbíró korában van még értelme sportfogadni?
Ma az egész elmúlt héten összenyert tippmix pénzem elvitte a Juventus meccsen a 0-0 végeredmény, pedig volt egy gólja a Juvénak, csak elvették a bírók utólag. Annak idején az első szelvényem is így ment el, hogy 10 meccsből egyet buktam utólag elvett gól miatt.
Ennek kapcsán gondolkoztam el, hogy gyakorlatilag egy újfajta bunda jelent meg a videóbíróval, nevezetesen hogy a gólok felét visszafújkálják utólag kamu indokkal, és így egy rakás 0-0 eredmény születik. Ezek után van még értelme egyáltalán fogadni? És ha igen, akkor mire lehet még érdemes rakni miután az 1x2 és a gólszám kiesnek?
Igen van értelme és az érintettséged miatt látod másként. A gólok 10-20%-át érinti kb a VAR és amennyit elvesznek vele annyit adnak is.
Nincsen ezzel kapcsolatban bunda viszont engem például a nem szakszerűen használt VAR jobban aggaszt pl Spanyolországban.
Mennyit buktál, ha szabad kérdezni?
Én is hasonlóképpen néztem a meccset. Akár privátban.
Nézem ott is góól, erre látom a videóbírót, mondm jól van, másik csapatnál is volt (fogadtam külön egy másik meccsre), erre nézem elvitték a gólt.
nabazd mondom..
Kezdődik megint, most a Bayern meccs lesz elfújva 0-0-ra úgy tűnik, Mané gólját már elvették, kíváncsi leszek még hányat fognak. Gondolom az elmúlt meccsek alapján jó sokan raktak sok gólt, kell a bevétel a fogadóirodának.
Azt hiszem most gyakorlatilag megválaszoltam a saját kérdésemet.
Közben a Juventustól is elvették az -eddigi- 2. gólját.
Maradt 1-0 a Juventusnak.
Az is 1-1 lett úgy látom.
A Bayern meccsen is kettőt ütöttek egy csapásra, elcsalták az 1x2-t is meg a gólszámot is. Mi véletlen hogy csak 2,5-nél több gólra lehetett rakni alapon, és 1,16 volt a Bayern győzelmére. Pont az az egy gól amit elvettek a tetű VAR-osok az ölte meg mindkettőt.
Asszem nekem ennyi volt a fogadás, ilyen bunda ellenszélben felesleges pénzkidobás egy fillért is feltenni bármire.
"a Juventus meccsen a 0-0 végeredmény, pedig volt egy gólja a Juvénak, csak elvették a bírók utólag"
ha döntetlenre fogadtál volna, akkor örültél volna az ítéletnek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!