Mennyire erdemes egyszerre tobb mindent sportolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 eves lany vagxok, es lovagolok. Regebben verseny szinten, mostmar csak hobbi kent. Nagyon imadom, de nekem valahogy mindig hianyzott, hogy egy kis csapattal jatszhassak együtt. 16 eves vagyok, es gondoltam ra, hogyha talalnek a kozelben csapatot, akkor elkezdenek kezizni. A lovaglast semmikeppen nem hagyom abba, mivel sajat lovam is van. Szerintetek megerne elkezdeni? Idom az lenne ra boven.2022. aug. 21. 10:54
1/5 A kérdező kommentje:
Ja es esetleg, ha tudtok dunafoldvarhoz kozel valami egyesuletet, vagy csapatot, szivesen fogadom az elerhetosegeket, akar privatban is:)) <3
2022. aug. 21. 10:56
2/5 anonim válasza:
Nekem ha lenne rá időm, simán sportolnék akár 3-4 félét is! :) Ez sajnos kivitelezhetetlen, így időhiány miatt marad a 2 fajta sport. Úgyhogy vágj bele bátran, ha van kedved és időd, sportolni szerintem sosem lehet eleget :)
3/5 anonim válasza:
Megpróbálhatod, ha meg tudod oldani, hogy a ló ne hanyagolódjon el, foglalkozz vele ugyanannyit, amennyit eddig is. Egyébként kipróbálhatsz lovas csapatsportot is ha találsz, pl lovaspóló, bár lehet, hogy nehéz olyan helyet találni.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaaj igeen, azt is neztem, de a kozelunkben sehol sincsen, csak az orszag masik felen, szoval ez kilove..
Szerencsere itthon van a lovam, igy barmikor tudok vele foglalkozni. Mar neztem eggyesuletet, es tokeletes idopontban vannak az edzesek🙏
Es igy minden delutan megoldható lesz, es le tudom majd mozgatni a pacot. Es reggel este ugyanugy lesz idom kimenni etetni/istallot takaritani. <3
2022. aug. 21. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!