Valaki aki focizik/focizott megye2 ben kiokosítana mit kell tudnom?
Fontos tudnivalòk stb
25N
Ja, hogy pasit felszedni kellene tanács?
Akkor párkeresés kategória. Félidőben felejtős, amúgy meg nem ismer senki se téged, se a pasit, szóval nem lesz használható tanács, csak találgatás. De ami nem megy, ne erőltesd
Oda is kiírtam csak màsképp. Nem eröltetem dehogyis. De ha nem is pròbàlom meg h megismerkedjek vele akkor mindig bànnàm.
Lehet hülyeség de a személyesebb dolgok híve vagyok, még mindig jobb mintha írnék neki facebookon. Itt legalàbb làtom a reakciòt és ha nem vevö ràm akkor hagyom.
Félidöben miért felejtös? Akkor inkàbb utàna?
Voltál már valaha sport közelében? Aki félidőben csajozik, az annyit is ér... Emberileg is.
Egyébként nem hülyeség a személyes ismerkedés, csak te ismered magad, és a jóembert valamennyire, te tudod hol lehetne megfogni.
14 Nem ismerem a sportot azért is pròbàlok tàjékozòdni.Bocsi hogy megkérdezem de miért baj ha a szünetben beszélget valakivel?
Hozzà elvileg itt lehet közel kerülni, nem bulizòs típus dolgozni jàr meg a foci a hobbija. De nemsokat tudok ròla.
Ha ennyire nem értesz a sporthoz, akkor nehéz elmagyarázni. Megtiszteled azt a másik 10-15 embert, hogy abban a másfél órában oda összpontosítasz 100%-ban. Még ezen az legalacsonyabb szinten is. Ha valaki ennyire nem tiszteli meg azokat, akikkel közös célokért küzd, akkor az élet más területein sem lehet tőle túl sokat elvárni.
Egyébként pedig, nem tudom ott mi a trend, de meccs után mi történik? Egyből megy haza, vagy zuhany után söröznek még a klubházban üzemelő kocsmában vagy más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!