Angol vagy a Német foci élvezetesebb?
Figyelt kérdés
Az Olasz foci olyan unalmas, nem nagyon kockáztatnak, csak passzolgatnak és majd lesz valami.
És utána úgy érzem, hogy elpocsékoltam 90 percet az életemből.
Szóval ha szép izgalmas játékot szeretnék nézni, akkor melyik bajnokságban vannak több ilyen meccsek?
Ui: Nem vagyok divatdrukker, mert nem érdekel egyik csapat sem, csak a játék, az izgalom. :D
2022. júl. 28. 08:59
1/7 anonim válasza:
Én a spanyolokat szeretem, de az angolok se rosszak. A németek nem a legerősebb bajnokság, farmer liganak is szokták csúfolni, 2 erősebb csapat van és ennyi. Játékuk se olyan élvezezes
2/7 anonim válasza:
Én bármely focimeccs egyperces nézése után azt érzem, hogy elpocsékoltam az időmet.
De én jó iskolákba jártam, és rendes dolgokkal töltöm a szabadidőmet.
3/7 anonim válasza:
Na ez számomra nehéz kérdés, mert angol és német ligát szoktam nézni, olaszt szinte soha, nincs olyan csapat, ami érdekel, nem köt le. Évente 1-2 psg meccset megnézek, de azon kívül franciát se nézek. Én őszintén élvezem a laligának a képminőségét és statisztikát. A premier league talán a legizgalmasabb ott azért ott van a big 6, több erősebb csapat, ezáltal talán lehetnek izgalmasabbak is a meccsek. Nekem a kedvenc csapatom a Chelsea, ezért kötődök hozzá jobban. De én élvezem azt, hogy vannak magyarok a bundesligában, én ezért kezdtem el jobban követni ezt a ligát. És remélem, hogy a következő időben akár még több magyar is ide kerülhet vagy esetleg masik topligába, de talán itt lenne nekik a legnagyobb lehetőségük, ugródeszkájuk.
6/7 anonim válasza:
mindkettő jó mert támadó foci jellemző rájuk. de a legtámadóbb a német foci ott van a legtöbb gól/meccs átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!