Szerintetek kikap ma a Fradi vagy továbbjut?
Figyelt kérdés
Szerintem leverik őket. Vélemény?2022. júl. 27. 13:55
11/27 anonim válasza:
persze hogy reméled mert ez az egyetlen öröm unalmas és szr életedben, de beszptad mert nyertek.
12/27 anonim válasza:
#11 Mit pattogsz?
Majd a Quarabag elrendezi őket.
14/27 anonim válasza:
#13 Ezt magadnak mondjad inkább.
Kis birtok, nagy birtok az azeri bajnokkal nem bírtok.
Amúgyis én már 6 éves korom óta Quarabag szurkoló vagyok és tudom, hogy esélye sem lesz a Fradinak.
De ha gondolod visszatérhetünk ide a jövő héten.
15/27 anonim válasza:
persze hogy az vagy, vagy 3 napja láttad először a nevüket :D
16/27 anonim válasza:
A Fradinak nem is drukkolok, mert gyakorlatban nem magyar csapat
17/27 anonim válasza:
#15 Jólvan, szemtelenkedjél csak aztán majd nehogy sírjál a végén :DD
18/27 anonim válasza:
16# mint a bl és El csapatok 90%-a kb.. Mivel nem a válogatott játszik..
19/27 anonim válasza:
tavaly és tavalyelőtt is elkezdtétek ezt. Nektek jó mindenhogy addig írjátok amíg kikap a Fradi amíg össze ne jön egyszer , nincs sok vesztenivalótok..
20/27 anonim válasza:
#19 A tény az tény.
Ennek a Fradinak a konferencia liga csoportkörből továbbjutni is nehèz feladat lenne.
Mit akartok ti az EL meg BL főtáblával?
Bizonyította mar a csapat, hogy alkalmatlan oda. Tavaly is nulla ponttal esett ki az EL-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!