Szerintetek kikap ma a Fradi vagy továbbjut?
Figyelt kérdés
Szerintem leverik őket. Vélemény?2022. júl. 27. 13:55
1/27 anonim válasza:
Szerintem is, de majd meglátjuk.
2/27 anonim válasza:
Megtippppszmikszűtem, hogy a Fradi veszít (ez kb. azt jelenti, hogy nyerni fognak, mert ha én Magyar ellen fogadok, akkor elmegy a tipppszmikszem :D, de ne így legyen, azért inkább nyerjek, mert a fenét se érdekli a Fradi csak a pénzem...)
3/27 anonim válasza:
Mivel Csercseszov ugyanazokkal a szerencsétlenekkel (Boli, Tokmac, Zachari) áll fel mint legutóbb, ahelyett hogy Bassey-t, Marquinhost, Vécseit játszatna, így ki fognak zúgni..
4/27 anonim válasza:
Ezt a sok tanganyikai menekültet becézik Fradinak?!
Alber Flórián forog a sírjában!
Kapjon ki, és menjen a búsba!
Konkrétan: lesz@rom!
6/27 anonim válasza:
Ez most a fradi vagy a slovan? Vagy a Svázi-földi Happy Boys?
3 Samy Mmaee
4 Mats Knoester
17 Eldar Ćivić
93 Aïssa Laïdouni
16 Kristoffer Zachariassen
13 Anderson Esiti
10 Tokmac Nguen
70 Franck Boli
20 Adama Traoré
7/27 anonim válasza:
Ennyi, gólt kapott a Fradi a 72.percben, ebből megint az lesz, hogy a 90.ben kapnak még egyet és kulloghatnak haza
9/27 anonim válasza:
6-os: Ez nem is a Fradi, mit kábítod itt a népet?!
Ez a Mekelakeya - etióp focicsapat összeállítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!