Focistáknál mit jelentenek az alábbi gól utána cselekedetek?
Fül előrehajtása;
ujj a száj előtt, pszt;
hüvelykujj szopkodása.
1) fül előrehajtása? Biztos? Nem csak egy ilyen jelzés a közönség felé, hogy „most jöhetnek a kritikák, hallgatom” vagy „most szeretném hallani a fújjolást”? Tehát a fülkagylóják imitálja nagyobbra, hogy ezzel a gólörömmel tovább bosszantsa az őt támadókat.
2) szintén a fújjolásra reagálás, csak itt a góljával csendere szeretné inteni a krizikusokat, fújjolókat (tehát tényleg pszt).
3) cumit imitál a hüvelykujj, tehát a kisgyermekének ajánlja a gólt. (Nem találkoztam olyannal, hogy más értelmet adtak volna ennek a gólörömnek, nem jön szóba szopás.) Illetve említésre érdemes, hogy a kedvesüknek ajánlott gólörömnél gyűrűsujj csók van, vagy pedig sokan csiklójukat puszilják,akkor a szeretteit tetováltatta oda (sokan tetoválna születési dátumot csuklóra pl, és ilyesmik)
ez szép mondat volt 🤣🤣🤣
"...vagy pedig sokan csiklójukat puszilják,...."
Tudom, csuklójukat, alkarjukat akartál irni, de olyan jót nevettem
1) Szerintem buzdítja a szurkolókat, mert "nem hallja" az örömöt
2) csendre, nyugalomra inti a szurkolókat
Ezeknél nem mindegy, hogy saját vagy ellenfél szurkolóinak mutatja esetleg játékosoknak vagy játékvezetőnek, mert akkor mást is jelenthet.
3) Gyermekének adja a gólt, vagy így jelenti be, hogy gyereke lesz, más jelentése ennek nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!