A kombinációknak mennyi esélye van nyerni tippmixen?
Megraktam 15 meccsen underdog csapatot, majd kombináltam 2/15-ben.
Az ilyennek kb mennyi esélye van nyerni?
Gondolom nem sok mert akkor mindenki ezt csinálná.
Nem fogsz találni olyan lehetőséget, amire rá lehet mondani hogy "na ez az amivel simán lehet nyerni".
A sportfogadásban minden matek, vannak jobb és rosszabb fogadási típusok, van olyan is amire messziről rá lehet mondani hogy teljes hülyeség.
Gondolj bele, 2/15-nél 105db fogadás jön létre. Azt írtad, hogy underdogot tettél, tehát számoljunk átlag 3-as oddssal.
Ha 2 jön be, akkor 9 egységet nyersz, nyilván ez még semmi. Ha 3-at, akkor 27-et, ha 4-et akkor 54 egységet, 5-nél pedig 90 egységet. A 3-as szorzó valószínűsége kb. 33% (ezt nem lehet megmondani 1-1 meccsre, de hosszútávon 33%), tehát a papírforma az hogy ha mondjuk teszel ezer darab ilyet, akkor átlagban 5 fog bejönni, tehát nem hozza vissza a befektetett pénzt (visszahozná, de a szorzó kisebb mint az esélye).
A szorzókból le van csípve az iroda haszna és az adók miatt. A kis szorzókból kicsit, a nagy szorzókból nagyobbat tudnak lecsípni, ezek miatt pedig én állítom hogy nem lehet underdogokkal hosszútávon nyerni. (3 szorzó és afelett).
/ui: jön majd egy hülyegyerek, aki elkezd okoskodni hogy a fogadás szerencsejáték, és minden mindegy, vszeg másfél pipája lesz, vele ne foglalkozz. Lehet nyerni hosszútávon./
Értem, köszönöm.
Azért csináltam ilyet, mert megnéztem a ma éjféltől hajnalig lezajlódó meccsek eredményeit és többször is az underdog csapat nyert.
Gondoltam akkor 15ből 2 esemény csak nyer az underdog.
Na majd meglátjuk, köszönöm szépen mindenesetre a segítséget.
30.forintot tettem tétnek, így 3 ezer forintot kellett fizetnem és 60 ezret nyerek ha bejön kettő.
Azért az hiába csak a töredéke, azért ha heti 2szer megrakok és nyerek egy ilyet már szép összeg.
Tehát nem igazán érted amit leírtam. 30 forintot tettél tétnek és 3 ezret fizettél, vagyis pontosan 3150ft-t.
Akkor nyersz 60 ezret, ha bejön 15. Ha bejön kettő, akkor csak a két meccs szorzója *30ft-ot nyersz, ami a 3150ft töredéke.
Akkor én értettem fèlre viszont ez azt jelenti, hogy pénzt buktam.
Mindjárt befotózom.
Mint írtam, ez szimpla matek. Nem fogsz találni olyan lehetőséget, amivel hip hop milliókat csinálsz. 2/15, 105db fogadás.
Ha nem tudsz kimondottan jól tippelni, akkor semmilyen stratégiával sem fogsz nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!