Mit gondoltok Barcaval jövőre komolyan számolni kell?
Nem vagyok Barcelona fan de szimpatikus Laporta és csapata munkája.
Christensen és Kessiet már bejelentették.
Rapinha is marcsak egy pár apró lépésre van tőlük 98%-ban kész a deal
Koundeval megállapodtak marcsak a Sevillaval kell nekik.
És még megy hozzájuk nagy valószínűségel egy Azpi a Chelseatől
Mind mind minőségi igazolás és zömében fiatalok Azpit leszámítva.
Sok fiatal lesz a csapatban szerintem előbb térnek vissza tronra mint előbb gondolná bárki
Alakulgat a csapat. Nekem személy szerint a Pedri-Gavi-Kessié-Busi-De jong középpálya iszonyú erősnek tűnik.
Hiányérzetem a 2 szélső védő poszton van, de ott nagyon erősen. Pedig a mai fociban az egy nagyon fontos poszt.
Ter Stegennek is jót tenne szerintem, ha valakivel tudna "versenyezni" kicsit, tavaly mintha belekényelmesedett volna.
De elől sem áll annyira nálam össze a kirakós. Meglátjuk Ferran mennyire fog felnőni a barcához
Most hirtelen még szedett-vedettnek tűnik... ha az öreg Xavi menne fel a pályára, még mindig jobban szervezné a játékot, mint bárki. Hiányzi bizony a játékszervezés, és az összjáték, ami a barcát jellemzi, a tiki-taka. Jójó, persze változnak az idők, és szépen kiismerték már az ellenfelek ezt a játékstílust, és nem tud eredményes lenni, tehát a barcának is változtatnia kell, ha előre akar lépni. Én jelenleg erre nem látok esélyt... így az egyéniségeken múlik majd a dolog, amiről tudjuk, hogy döcögősen, de működhet. Amíg gyengébb csapatokat kapnak, addig nem lesz gond. Az erősebbekkel szemben viszont kijöhet a különbség.
Szóval nekem a mostani Barca teljesen identitásvesztett képet mutat, amire jó válasznak tűnt Xavi kinevezése, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy magára talált volna a csapat. Kellene egy stabil gerinc. Meglátjuk mire mennek itt az első félévben, ki milyen szerepet tud vállalni. Azt nem lehet elvárni, hogy űrfocit lássunk rögtön, de valami fejlődésnek látszania kell az utolsó bl csoportkörös meccsekre, szezonközépre.
Ha összeállnak a dolgok, akkor egy kupa/bajnokság összejöhet. BL-hez inkább nagy szerencse fog kelleni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!