Mit mond most az aki szerint a Magyar válogatott nem tud focizni?
Megvertük az angolokat itthon,és most idegenben 0-4.Megérdemelten ,jól játszottunk lemostuk őket a pályáról.Azt se lehet mondani egy szóval sem hogy bunda volt,vagy hagyták magukat.Szenvedtek az angolok mint eb a karóhoz kötve..
Retteghetnek az olaszok szeptemberben,mi várni fogjuk őket!
Azt, hogy az angolok nem vették komolyan a meccset.
Egy kicsit gondolj már bele:
1. Ők nemrég letettek az asztalra egy Európai-bajnoki ezüstérmet.
2. A VB selejtező csoportot veretlenül nyerték meg, és mennek a világbajnokságra (a magyarok ugyanebben a csoportban 4.-ek lettek).
Szerinted érdekli őket a Nemzetek Ligája? Mert szerintem nem.
A magyarok semmit sem tettek le az asztalra. Az EB-n, ahogy várható volt, a csoportkörben kiestek, a VB selejtezőket meg elbukták. Nekik most itt ez a Nemzetek Ligája, azért veszik komolyan, mert csak ez maradt nekik.
Aki figyelemmel követi a magyar válogatott meccseit, azok nagyon jól tudják, hogy időnként vannak véletlen nagy eredményei ennek a csapatnak.
2004-ben megverték az EB-re készülő Németországot, 2-0-ra idegenben. Ami kísértetiesen hasonlít erre a Nemzetek Ligája bohóckodásra, ahol most a VB-re készülő Angliát verték meg.
2 évvel később még a friss világbajnok Olaszországot is megverték. (3-1 - Budapesten)
Ezzel szemben milyen áron jutott ki a magyar labdarúgó válogatott az Európa bajnokságokra? Hát úgy, hogy felemelték a létszámot. Nem fejlődött semmit, sem a 2016-as, sem a 2021-es EB selejtező csoportban nem érte el az 1-2 helyet. Helyette 3. és 4. lett. Ezt az eredményt hozta korábban is, csak akkor nem értek pótselejtezőt ezek a helyek Inkább ezen kellene elgondolkodni.
Azt hiszik most sokan, hogy fejlődött a válogatott, közben sehol semmi. De ez kell a magyar népnek. Na, majd az EB és VB selejtező csoportokban visszaáll minden a régi kerékvágásba, hogy kicsoda ez a magyar válogatott.
"de ez nem változtat semmit azon a tényen, hogy kikaptak tőlünk 4-0-ra,"
Akkor örülj ennek a 4-0-nak, mert a magyar labdarúgó válogatottnak már csak ez a bajnokság maradt, ez a Nemzetek Ligája. Ez az ő bajnoksága, ez való neki. Tipikusan olyan bajnokság ez, ami azoknak való, akik nem tudnak jelentős eredményt elérni.
Ha a 2026-os világbajnoki selejtezőcsoportban a magyar válogatott elérné legalább a 2. helyet, akkor megemelném a kalapom.
De engem ilyen Nemzetek Ligájával meg barátságos mérkőzésekkel nem lehet megvenni.
Nemzeti érzés nincs bennem (bár annak megléte még nem zárja ki azt, hogy végiggondoljak valamit, ahogyan én szeretném).
Viszont keversz valakivel/valakikkel, mert én nem mondtam azt a magyar gyerekekre, nácik. Meg sem fordult a fejemben.
"Vannak magyarok, akik nem örülnek a saját hazájuk győzelmének szimplán politikai, tájékozatlansági okok miatt."
Az a baj, hogy túl sok pénzt ölnek a fociba, fontosabb dolgokra meg nem költenek eleget.
Ja, és a paraúszó VB-n tegnap több magyar érem is született, az szerintem nagyobb sportsiker.
3-as vagyok.
10: Én szegény ember vagyok. Se munkám se megvalósult álmom. De rajongok a sportágakért amire rengeteg pénzt kiadnak. Kedves embernek tartom magam mert nem adok ki pénzt semmilyen „illegális” megrendezésre. A foci nem illegális tudtommal és egy fillér pénzt nem adtam ki rá, pedig 5 éve, hogy már megtehetném. Nem tudom kik adtak ki rá, engem nem is érdekel más pénze. Fő az, hogy tudnak nyerni a magyarok is mint olimpiában mint más fontosabb sportágakban és ebben a tudatban élem az életem. Köszönöm az érvelésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!