20-22 évesen lehet valakiből még focista ?
Természetesen nem az Angol/Spanyol. stb első osztályokra gondolok hanem például angol másod/harmad osztály , vagy olasz értitek mire célzok :D
Nem sportolók a kérdés csupán kíváncsiságból írom ki . Rengeteg történetet láttam a neten akik 22-23 éves koruk után jutottak fel első osztályba addig meg ötöd / hatod osztályban fociztak munka mellett . De érdekelne a ti véleményetek , esetleg saját tapasztalatotok . Legfőképp a tehetségén / szorgalmon múlik tudom .
"Rengeteg történetet láttam a neten akik 22-23 éves koruk után jutottak fel első osztályba addig meg ötöd / hatod osztályban fociztak munka mellett"
Igen, de nekik akkor is volt több év tapasztalatuk 22 éves korukra, pl Jamie Vardy az angol ötödosztályban játszott, ami kb az NB3-nak felel meg. A külföldi alacsonyabb osztályokat ne keverd a magyar megyei bajnokságokkal. Attól hogy valaki mondjuk 22 évesen a francia harmadosztályban játszik, attól még lehet később első osztályú játékos. Viszont magyar megye 2-ből ne is álmodj külföldi karrierről, még Magyarországon se leszel profi onnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!