Szerintetek ha kidobóba jó voltam, agilis vagyok, gyors, stb akkor kézilabdába lehet jó karrierem?:D
Figyelt kérdés
elkezdett érdekelni a kézilabda mint sport, szivesen elkezdeném csak nem tudom hol lehetne (17 vagyok). Szerintem nagyon jó lennék benne, pontosan dobok, kidobóba legfőképpen(tudom ez nem nagyon mérvadó de na:D) . nyáron szeretnék jobban ráfeküdni, edzeni, aztán csatlakozni egy egyesülethez ha ez lehetséges2022. máj. 31. 20:17
1/3 anonim válasza:
Én jelenleg 20 éves vagyok, 14 éve kézilabdázom magas szinten és 1 éve edzőként is tevékenykedek. Szóval… Tök jó, hogy azt mondod pontos vagy kidobóban, de azért a pályán nem a másikat kell kidobni:DD Ahogy látom a nálunk kezdő 16-17 éveseket, nagyon nehéz velük. Elkezdheted természetesen, mert csodák vannak. Légy alázatos és egy nagyon jó edzőhöz kell kerülnöd, aki már a meglévő csapata mellett a bajnokság közben is tud veled külön!! foglalkozni. Vagy keress egyenlőre egy 14 éves csapatot, ahol az alapokat megkapod és ha ott már jól tudsz játszani, akkor mehetsz a korosztályodba is. Remélem tudtam segíteni, ha továbbiakban kell valami privátban nyugodtan írhatsz. Ha a közelben élsz esetleg még ilyen csapatokhoz is el tudlak juttatni:)
2/3 trichard2001 válasza:
#1 lenne egy kérdésem, 21 vagyok, 5 éve már nem kézilabdázom, de szeretném újra folytatni, hogy és melyik csapatokhoz tudnék jelentkezni?
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok, bocsi a viszonylag késett válaszért. Nézz fel MKSZ-re és keresd meg azt a csapatot, amelyik a legközelebb van hozzád, vagy szimpatikus stb. Már most az igazolás ideje lejárt, majd max januártól tudnál játszani. Vagy ha esetleg van régi csapattársad aki még aktívan kézilabdázik írj neki, hogy mozogni szeretnél és nem e lenne gond, hogy csatlakoznál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!