Ez pontosan mit is jelent?
Figyelt kérdés
Erre szeretnék fogadni. Az addig megvan, hogy a Barcelona nyer. A golszámnál, pedig összesítetbe van vagy pedig a vendégnek kell 1,5-nál többet rúgnia?
Getafe - Barcelona
Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
2022. máj. 15. 10:51
1/4 anonim válasza:
Gondold végig, lehetséges-e, hogy a Barca úgy nyer, hogy csak 1 gólt lő, de a meccsen összesen 1,5-nél több gól születik...
2/4 anonim válasza:
Összesített gólszám.
De egyébként fogadni nem úgy kell, hogy kinézel valamit amiről nem is tudod, hohy kell értelmezni, hanem összerakod a fejedben, hogy mi lehet jó, és utána megkeresed az opciót, ha jó a szorzó megteszed.
Ez olyan, mint amikor valaki vacilál hogy megtegye e X csapatot az x vs y meccsen, majd átgondolja, elbozonytalanodik, és inkább megteszi y-t. Ez is tipikus példája annak, hogy nem meccset választunk, amire kötelezően keresünk valamit, hanem nézzük a listát és az irodák kínálatát.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi!
2022. máj. 15. 11:35
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Köszi a tippet! Igazából nézegettem milyen meccsek lesznek ma, aztán kiszúrtam ezt. Nem vagyok nagy fogadó. 2-3 hetente szoktam pár ezerrel. Ezt tűnt jónak. Megfogadom a tanácsod, de erre azért rápróbálok egy 3000-el :D
2022. máj. 15. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!