Mi az isten ez az új magyar válogatott keret megint?
Több kérdésem is lenne felétek.
1. Nagy zsolt már megint mi az istent keres a keretben? Klubszinten és válogatott szinten is olyan gyenge, hogy rendesen félek mikor hozzákerül a labda. Azon kívül hogy eladja a labdákat, illete fejberúgja a társát, nem sok haszna van.
2. Vancsa Zalán azon kívül hogy az apja nagy ember az mlsznél mit tett le az asztalra hogy bekerüljön? NB1ben kiesnek a csapatával, van kb 1 gólja asszem amit kipattanóból szerzett, nb3ba meg közepesen teljesít, ennyi.
Ilyen emberek helyett mondjuk miért nincs pászkai behívva, aki amint láthatjuk a legjobb magyar left back egyelőre..Szerintetek?
Szerintem ezt hagyjuk meg Marco Rossi-nak...Ő tudja az okokat és a miértekre a válaszokat. Ez ugyanolyan, mint a klub futball esetén, mikor valaki megmondja kinek kellene és kinek nem játszani. De nulla infó birtokában van a játékosról, az edzésekről, a taktikáról, az elmúlt napok klubon belüli történésekről stbstb.
Edzőként tudom, hogy van, ami egy külsős embernek fura döntés, pedig megalapozott és minden indokkal felvértezett döntés.
Rossi esetében ez halmozottan igaz. Ő tudja kit és miért hívott meg.
PEACE
Te sem sokszor játszottál versenyszerűen ebben a sportban úgy látom.
De amúgy ott a lehetőség, el kell végezni az edzőit, megszerezni a licence-eket és ha jó vagy, mint amennyire leírod, akkor kizárt, hogy ne legyen szép karriered!
Hahjrá! Szurkolunk:D
3#
amig magyarországon kapcsolat és pénz kérdése a sikeresség addig szerintem nem szükséges semmilyen licensz, kitörölheted vele ha nincs neved
Nagy Zsolt egész jól játszott, és a 2 gól miatt (amúgy védő, vágod) már megérte behívni.
A Vancsát elmondták előttem.
Pászkai? Az ki? Pászka jól játszott azon a pár meccsen a Fradiban. Ja, 26 évesen az első pár meccse az élvonalban... ha így játszik minden meccsen, akkor a következő pár évben még kaphat meghívót a válogatotthoz. Sokat elmond arról, hogy mekkora focista Pászka, hogy le sem tudod írni a nevét.
Az eredmények ellened szólnak. Debil vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!