Mit szóltok, hogy a magyar foci válogatott kijutott 2016 után megint az Eb-re?
Hatalmas meglepetés volt. Soha nem gondoltam volna, hogy a magyarok egy Izlanddal elbírnak. A csoportkörben én sem várok sokat de azért magyar gólt szeretnék látni akár többet is mégha ki is kapunk minden meccsen.
Remélem a vb kijutás is sikerülni fog :) De ahhoz ma Oroszoknak ki kell kapni törököktől, nekünk pedig meg kell picsázni a szerbeket és a törököket, hogy feljuthassunk az A divízióba.
Ahogy előttem is írták, nagyon örülök neki. Ez az év sok szempontból kuka, de ez bár összejött.
Van egy edzőnek, aki szívét-lelkét adja a csapatért, vannak nagyon jó játékosaink, meg egy hatalmas tehetség, aki sokra viheti.
Az, ami 2016ban volt, nagyon jót tenne az országnak. Az az ünneplés nagyon kellene, hogy az emberek újra együtt tudjanak ünnepelni. Reméljük úgy lesz megrendezve ez a torna, ahogy el lett tervezve.
Ha nem, nem akkora tragédia, hiszen a legfontosabb, az az, hogy kint vagyunk. Ezt nem veheti el tőlünk senki.
Nagy csapatok ellen játszhatunk, szóval ez nagy boldogság.
Ma még hajrá a szerbek ellen :)
Lesz.rom.
Elég sok pénzembe került, és semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!