Szerintetek nem gázos, hogy egyedül megyek Madridba meccsre?
Figyelt kérdés
Először megyek Madridba meccsre kedden, utazási irodával 3 éjszakára. Szerintetek nem gázos így menni?2022. máj. 8. 22:23
1/12 anonim válasza:
dehogy gáz. én bayern meccsre mentem anno, és út közbe is oltári volt a hangulat, a stadionba pedig mindenki mindenkinek a haverja volt, családi hangulat volt. Jól fogod magad érezni, és ez a lényeg
2/12 A kérdező kommentje:
Az szuper.
És egyedül mentél? :D
2022. máj. 8. 23:05
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én ugyan teljesen másmilyen rendezvényre mentem irodával egyedül (saját érdeklődési körömnek mrgfelelően), de minden percét imádtam. És ismerkedni is lehetett, kötöttem ott barátságot, sőt, a végén randira is hívtak ;) (Nemet mondtam rá, de ez más téma.)
Jó utat, érezd jól magad!
4/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Egyedül a legjobb utazni. Csak ne idd magad talajrészegre! :D
5/12 A kérdező kommentje:
Nem mentem ki amúgy. Elbuktam a pénzt, de ez van. Tanulópénz.
2022. máj. 10. 06:06
6/12 anonim válasza:
Ó, kérdező, nagyon sajnálom. Meg szabad kérdezni, hogy miért nem mentél végül?
7/12 A kérdező kommentje:
Mert senki nem ment, full egyedül lettem volna ezen az utazáson. Persze most nem rég benyögi, hogy megkérdezi ráér-e a csoportkísérő, ha fizetek neki, de már késő volt mert addigra a fuvarosom, aki vitt volna a reptérre, már elment a dolgára. Majd máskor. :)
2022. máj. 10. 09:26
8/12 anonim válasza:
Keress más irodát. Ott eleve csoportokat indítanak és elég jó társaság szokta elütni az időt azalatt a 2-3 nap alatt. Jó buli, nagy élmény tud lenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy nagy eséllyek elbuktam a pénzt is
2022. máj. 11. 12:32
10/12 A kérdező kommentje:
Eséllyel*
2022. máj. 11. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!