Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek menjek egyedül...

Szerintetek menjek egyedül meccsre Madridba?

Figyelt kérdés
Én nagy Real Madrid szurkoló vagyok régóta, majdnem minden cuccom Realos, minden egyes meccsen szorítok a csapatnak. Csak sajnos jelenleg nincs aki kijöjjön velem Madridba, pedig ez egy nagy vágyam. A FociTourral szeretnék utazni, tehát ők intéznének mindent, csak annyi, hogy ismerős nélkül mennék. Nem tudom mennyire lenne gázos. Szerintetek?
2022. jan. 14. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne gáz. Ha szeretnél menni, akkor menj, jól fogod érezni magad.
2022. jan. 15. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ez a szíved vágya, menj! Biztos akadnak új haverok is az úton. ;)
2022. jan. 15. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan. Én is így voltam vele, csak én egy másik országbeli csapatnak szurkolok :) Nekem se volt senki aki jött volna, ugyanígy láttam a neten egy utazást, elmentem velük. Ennek már 10 éve..Brutális volt. A közös érdeklődési kör miatt nagyon gyorsan összehaverkodtunk, sőt..országos barátságok kötődtek. Utána elmentem pár hónap múlva még egyszer, majd ismét pár hónap múlva még egyszer...A covid miatt 2 éve nem voltunk, de addig rendszeresen, évente akár többször is, volt amikor idegenbe is. Az ország különböző pontjain laktunk, mégis kialakult egy nagy baráti kör, van akivel meccseken kívül is tartom a kapcsolatot a mai napig. Szerveződtünk már így közösen magyar válogatott meccsekre is, de más nagyobb sporteseményre is mentünk együtt (Pl. F1)

Az ilyen eseményeken a legkönnyebb barátkozni szerintem, egyáltalán nem gáz ha egyedül indulsz el, biztos lesz társaság út közben, és ha szerencsés vagy akár neked is kialakul egy ilyen baráti társaság akikkel éveken keresztül összejártok és összeköt a sok élmény és szurkolás :D

2022. jan. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!