Miért ünnepelnek így a focisták gólok után?
Gyakran egymás hátára/ölébe ugranak vagy egymásra fekszenek.
Miért gyakoriak az ilyen gólolörömök?
mert majmok, a majmok egymást utánozzák. tudod, biztos mondták oviban, hogy: utánozás majomszokás..
Az ilyen egyszerű dolgok, mint mezőn futkározni, elesni, kergetni a fáról lepotyogó/szétguruló almát/labdát nem igényel túl nagy intellektust. Mint a csimpánzok, pont úgy viselkednek. Gyermeki lét, haragudni nem kell rájuk.
5-ös! Szerintem életedben nem játszottál csapatsportot, versenyszerűen tuti. De az 100%, hogy a labdarúgást részleteiben (még felületesen sem) ismered, mert nem mondanál ilyet.
Peace :D
Te csak utánozd akkor a többi sok száz troll hozzászólót onnan a fotelból unalmas napjaidon :)
Van egy mondás, Magyarországon mindenki ért a focihoz: te is, én is és a majmok is.
A foci nem kvantumkriptográfia, jó a futásnál egy csöppet bonyolultabb, de felületesen/részleteiben c. dolgok nem merülnek fel. Egyszerű, azért rajong érte annyi proli, mert ezt végre fel tudják fogni csekély értelmükkel.
7-es! Tisztában vagy azzal, hogy, amit a tv-ben látsz meccset, akkor az ott látott mozgások és gólokat megelőző szituciók 80%-a kemény taktika, amit tudatosan végeznek és minden mozgásnak oka van?
Ha csak annyit látsz egy sportból, hogy x ember kerget egy y sporteszközt, akkor szerintem nem jogos a kritika.
A mérnök akkor ezek szerint rajzolgat vonalakat, meg odaír egy méretet és akkor kész is a siker!?
Első és második példa is ha csak erről szólna, akkor mindenki labdarúgó vagy mérnök lenne, vagy épp edző vagy egyetemi tanár a műszakin.
Annyi pénzt kapnak, amennyi a tulajdonosnak még üzleti szempontból megéri.
Csak, hogy egy tök egyszerű példa: C.Ronaldo a Realba igazolása, akkor rekord összeg volt. Csak a vételi ára 3 nap alat jött vissza a mezek és ajándékok eladásából. Innentől már a marketing érték és a játéka fosta a profit esetében.
Bisznisz...ha ennyit is megér, ennyit kap, ő meg miért mondana nemet? Te sem mondanál!
Ez minden játékosra igaz csak nem ilyen kaliberű öszegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!