Tippmixen ha azt rakom hogy hazai csapat szötletei száma 7+,akkor már 7 szögletnél is nyertes a tipp,vagy minimum 8-nak kell lennie?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 17:24
11/13 Dzsoki válasza:
Miért nem nyertél? Avval indítottál,hogy a 7+,már 7 elért szöglet esetén is nyerő? Vagy csak kérdezted,de nem játszottad? A 10-es kommentedben,szöglet ügyben,teljesen igazad van! Valóban,két támadó felfogású csapat esetében is,nagyobb az esély a több szögletre. Abban is igazad van,hogy ez még nem garancia semmire. Bízom benne,hogy azért éves szinten,pozitív szaldóval zárod a tippmixet!
12/13 A kérdező kommentje:
Megjátszottam,de csak 4 szögletig jutott a csapat.A kérdést még az előtt írtam ki,mielőtt megjátszottam volna a tippet.És tudni akartam,hogy 7 szöglet esetén már nyertes lenne-e a tipp,vagy nem.
2022. máj. 22. 22:50
13/13 Dzsoki válasza:
Az problémás. Valóban ,azért a 4 szögletnél,több szokott lenni. Amennyiben ez segít,lélekben veled vagyok! Szóval,amikor egy meccsen csak négy szöglet lenne,magam alatt lennék! Kivéve,ha 7 alattit fogadtam volna meg. Szerintem,még nem volt ilyen,hogy 7 alatti szögletre fogadtam volna! Meg az is valószínűtlen,hogy a jövőben fogadnék ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!