Szerintetek Ousmané Dembélé hosszabbít a Barcaval?
Remélem igen.
Szerintem hiba lenne megbontani ezt a csapatot nagyon egyben van.
Nyáron lesz még egy két érkező még erősebbek lesznek.
Fiatal csapat összeérik jövőre szerintem esélyesek lesznek a bajnoki címre is.
Idén jó eséllyel behuzzák az El-t.
Majd Aubameyangnak kell találni egy fiatal alternatívát.
Pár éven belül Bl esélyesek lesznek ha így folytatódik minden.
Xavi pedig csodálatos munkát végzett és végez mai napig
Szerintem hosszabítani fog. Kezd magához térni a barcában, amikor csere volt kivétel nélkül nagyon élesen szállt be a meccsekben.
Bízom benne én is, hogy beérnek a fiatalok 2-3 szezonon belül, szerintem potenciál bl esélyes keret lehet. Csak ne vásárolják szét őket. Auba helyére én egy Adeyemi/Sesko duóból nézném ki az egyiket. Csillagászati Haalandokra nincs szükségünk. Amúgy is ha komoly pénzt akarunk esetleg költeni akkor majd a védelmet lehetne inkább combosítani.
Xavi dologba nem mennék bele, maradjunk annyiban a fiatalokat Koeman kezdte beépíteni, neki konkrétan egy fillér nem jutott igazolni, míg Xavi lényegében egy komplett támadósorra újított be télen + felépült Pedri.
Nyilván jobban fest a kép, de a 2 edző lehetőseit sem igazán lehet összehasonlítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!