Budapesten labdarúgásra merre lenne lehetőségem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, mindig is szerettem focizni. Sajnos egy olyan helyen nőttem fel, ahol nem igazán volt lehetőségünk egy normális csapatban játszani. Felkerültem Pestre az egyetem miatt. Szeretném kipróbálni egy igazi csapatban magamat. Nem tudom hol, merre lenne érdemes próbálkoznom, nincs ismerősöm, aki focizna valahol. Igazából a futsaltól kezdve a nagy pályáig, bármi jöhetne. Nem vagyok profi, viszont tesi órákon, baráti focikon fel tudtam venni a versenyt az igazolt játékosokkal. Valami útmutatást nagyon megköszönnék, merre lenne érdemes próbálkoznom! :D2022. márc. 23. 19:56
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Rebelog FC monorierdö keresél nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!