Foci átigazolási lehetőségek. Igazoljak vagy ne?
Szia! Fhuu... Ez tényleg nagyon nehéz lehet, de mindenképp saját magadnak kell döntened! Nem szeretnék én! helyetted választani, de próbálok segíteni, hogy azt válaszd, amelyik neked szimpatikusabb. Gondolkodj azon is, hogy a pénz, vagy a játék a fontosabb. Nem tudom, hogy így megyei focistaként mennyit keresnek, de biztos hogy a 2 klubb között van eltérés. Muszáj volt kétszer át olvasnom. A másik megye ott van a tiétek mellett, vagy messzebb? Neked melyik fontosabb, hogy több edzés legyen, vagy többet játtsz a pályán? Van még egy kis időd, tényleg minél több lehetőséget gondolj át, és hozd meg a legjobb döntést, azt privibe elmondhatod, hogy melyik lett a nyerő.
Én pl inkább választanám a másik kkubbot, mert nekem tényleg lényeges, hogy most mennyit játtszhatok, illetve mennyit kéne a cserepadon ülnöm. A plusz 2 edzésen kívül ha csak ülnél a padon, mint a Cserepad Királya, szerintem nem érné meg.
~ez az én gondolatom, saját döntést hozz!~
(még mielőtt el kezdtek csesztetni, a nézeteltérések végett, Lány vagyok!😂)
Nincs sajnos..
Ha beintezel Felcsutra indulok is 😜😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!