Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért megy el mindig a tippmix...

Miért megy el mindig a tippmix? Ennyire nem értenék hozzá?

Figyelt kérdés
Például tegnap megraktam a Bochum-Mönchengladbach meccset mindkét csapat szerez gólt opcióra, mert elég golgazdag meccseket szokott játszani mindkét csapat...72. percben félbeszakadt 0-2nél, lehet jobb is mert a Bochum nem lőtt volna. Ahhoz képest az összes top bajnokság előzetesen lagymatagnak tűnő meccsén jött volna ez a fogadási opció. Athletic Bilbao Getafe 1-1, Saint Etienne Troyes 1-1, Wolves Leeds 2-3, pedig ezekre ki a franc gondolt volna? A Wolves is mindig gólszegény 1-0ás meccseket játszott amikor meg mertem fogadni több gólra, az Athletic Bilbao dettó. Ugyanígy jártam a St Pauli Heidenheim meccsel is, megfogadtam 2,5nél több gólra, erre 1-0 lett holott állandóan 4-5 gólos meccseket játszik mindkét csapat, volt is vagy 30 lövés, ebből lett 1 gól. Másik meccsen meg két szar csapat 3 lövés 3 gól kategória. Nem értem én ezt.
2022. márc. 19. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miből adsz te 10000 eurót?😅 Èn nem szeretem más f*szával verni a csalánt,inkább magamnak elemzem ki a tippjeimet. Tudom neked hihetetlen hogy valaki el tud vonatkoztatni az 1,20-as oddsoktól és meg tudja találni az értékes oddsokat is a top bajnokságokban. Pl minek fogadjak kis bajnokságra,amikor sem a játèkosokat,sem az edzőt nem ismerem,soha nem láttam játszani azt a csaptot,stb?
2022. márc. 21. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Jól van mester :D Akkor mennyi pénzt keresel vele? Ugyanis ezeken a ligákon milliós limitek vannak. :D
2022. márc. 21. 23:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Papíron biztos van limit mester. Azért mert te önállóan képtelen vagy profitálni, csak más f*szával tudod verni a csalánt, arról én nem tehetek🤔
2022. márc. 22. 06:45
 14/17 anonim ***** válasza:
De egyébként mester, ha kis ligákon vered meg az irodát, akkor nem milliós a limit?
2022. márc. 22. 07:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyelni kell egyébként elég sok mindent … Például ott volt a múltkori két BL visszavágó meccs… a Liverpool - Inter és a Manchester City - Sporting meccs. A City borítékolható volt, hogy 5-0 előnnyel nem fogja magát megszakítani, mivel a bajnoki címre koncentrálnak, a Liverpool baromi nagy formában van, es már nem sok köztük a különbség. Nyilván nem egy tét nélküli meccsre fognak koncentrálni, mikor megvolt a továbbjutás. Ugyanez a Liverpool meccs is. A Liverpool 2-0 előnyben volt az első meccs után, itt is várható volt, hogy nem szakadnak meg, azért hogy nyerjenek. Ilyen tippeket kell kiszedni, akar dupla esélyben (x vagy az esélytelen nyer) is magasabb szorzót ad, mint egy 1.18-as “tuti”. Vagy én a Manchester United kiesését is tutira vettem. Elnézve a csapat teljesítményét az utóbbi időkben. Vagy a bajnokságokban is sokszor az emberek ész nélkül teszik hogy 3-4 góllal nyer a favorit hazai pályán, sok esetben ez is bukó, mert pont a kis védekezésre berendezkedett, favágó csapatok ellen, akik annyit tudnak hogy rugdossák az ellenfél játékosait, kirúgni a labdát minél messzebbre, hogy menjen az idő.. legrosszabb játszani, es ilyen meccseken a sérülés veszély elkerülése érdekében, azon van a favorit, hogy lezárják a meccset, meglegyen a három pont. Rengeteg a terhelés nagyon sok csapatnak es nem feltétlen arra mennek, hogy szép focival gálázva mindenkinek 8 gólt lőjenek. Figyelni kell azt is, hogy vannak bizonyos csapatoknak mumusai, akik ellen sose megy a játék… lásd: Mönchengladbach - Bayern München. A rangadók is más kategória, lásd hiába hogy pl a Roma is tök hullámzó teljesítményt nyújt, a Lazio elleni rangadót simán hozták.. de a következő körben egy kiscsapat majd kifog rajtuk. A Barca is kezd formába lendülni. Egy török csapat ellen alig bírtak, de hol máshol mutatnak meg, hogy igenis számolni kell velük? A legnagyobb rangadón.. ezek a rangadók teljesen más kategóriák, mint egy sima bajnoki meccs. Ezeket 90%-ban kerülöm, mert tényleg bármi lehet. Tehát egy picit “merni kell játszani, nem kell megijedni a magas szorzoktól”, ahogy egyik régi tippmixes haverom fogalmazott. Így ha pár nagyobb szorzó beakad, akar néhány ezer forintos alaptéten, nem függő szinten játszva mindennap (ha egy hónapig nincs olyan meccs amire jó tipp van, nem rakni semmit például)… akar pluszba is lehet lenni.
2022. márc. 25. 02:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes ember aki tud gondolkodni. Az a baj,hogy az emberek 99%-a egyformán gondolkodik,és azt gondolják hogy egy nagy csapatnak minden meccset meg kell nyernie. Elárulom hogy ezek is ugyanolyan emberek,és semmi meglepő nincs abba hogy kikapnak egy gyengébb ellenféltől.Nem robotok hogy minden egyes meccsett megnyerjenek,akár az első helyezettel,akár az utolsóval játszanak.Ugyanúgy fáradnak,vesztenek a motivációból,kifoghatnak egy rossz napot,stb.És egy kis csapat simán fel tudja magát szívni egy nagy csapat ellen hogy megverje őket,vagy nagyon megnehezítse a dolgukat. A 15-ös nek tanácsolom(mert ő el tud vonatkoztatni az 1,10-es oddsoktól,és tud értelmesen gondolkodni) hogy érdemes olyan csapatok győzelmére,vagy 2 esélyre tenni,akik már 6-7 meccse döntetlent játszanak,vagy zsinórban csak vereséget szendvednek,mert jó eséllyel meg fog szakadni a rossz sorozat,és nagyon szép oddsokat lehet elcsípni,vagy a másik opció hogy olyan csapatokat veretni,akik már pl 10-12 meccse csak nyernek,mert az a sorozat is meg fog szakadni.Rengeteg példát tudnék sorolni az utóbbi 2 hónapból.Ott volt a city-tottenham meccs.A city már több tíz meccse csak győzött zsinórban,és bár a tottenham eléggé hullámzó formában van,de attól ez még egy rangadó volt,és várható volt hogy a citynek egyszer megszakad a szériája. Ott van pl az alaves-granada spanyol bajnoki ami a hétvégén volt.A granda már 10 meccse nem tudott nyerni,várható volt hogy már nagyon érik egy győzelem. Ott van a genoa-torino olasz bajnoki.A genoának egy győzelme volt a bajnokságban,és 7 döntetlent játszottak zsinórban. Vagy pl a hertha győzelem a hoffenheim ellen. És ezek mind 5-10-es oddsok. A következő nagyon hosszú győzelmi sorozat a bajnokságban ami szerintem meg fog szakadni,az a jiventusé lesz az inter ellen,mert nagyon sok meccset eléggé gyenge játékkal,és szerencsével húztak be,és szerintem ezt már nem fogják behúzni.
2022. márc. 25. 18:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy teljesen kiszámithatatlan mikor szakad meg egy-egy sorozat, utólag könnyű okosnak lenni. A Genoát az Empoli elleni hazai bajnokin raktam, már akkor 5 döntetlennél jártak zsinórban, erre az a meccs is 0-0 lett. A Legia Varsóval ugyanígy jártam, többször is fogadtam rájuk hogy na most aztán formába lendülnek, nyilván akkor nyertek amikor már lemondtam róluk. A török bajnokságban a Giresunspor kezdett úgy, hogy 6 meccsen nem szereztek gólt, a hatodikon raktam hogy szereznek (hazai bajnoki gyenge csapat ellen), aztán pont a hetediken lőttek idegenben a Fenernek.

2022. márc. 26. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!