Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért megy el mindig a tippmix...

Miért megy el mindig a tippmix? Ennyire nem értenék hozzá?

Figyelt kérdés
Például tegnap megraktam a Bochum-Mönchengladbach meccset mindkét csapat szerez gólt opcióra, mert elég golgazdag meccseket szokott játszani mindkét csapat...72. percben félbeszakadt 0-2nél, lehet jobb is mert a Bochum nem lőtt volna. Ahhoz képest az összes top bajnokság előzetesen lagymatagnak tűnő meccsén jött volna ez a fogadási opció. Athletic Bilbao Getafe 1-1, Saint Etienne Troyes 1-1, Wolves Leeds 2-3, pedig ezekre ki a franc gondolt volna? A Wolves is mindig gólszegény 1-0ás meccseket játszott amikor meg mertem fogadni több gólra, az Athletic Bilbao dettó. Ugyanígy jártam a St Pauli Heidenheim meccsel is, megfogadtam 2,5nél több gólra, erre 1-0 lett holott állandóan 4-5 gólos meccseket játszik mindkét csapat, volt is vagy 30 lövés, ebből lett 1 gól. Másik meccsen meg két szar csapat 3 lövés 3 gól kategória. Nem értem én ezt.
2022. márc. 19. 11:14
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ha meg olyan meccsre rakok több gólt ami előzetesen kevés gólosnak tűnik, akkor rittig 0-0 :D
2022. márc. 19. 11:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanebben a helyzetben vagyok. Tegnapi meccsek: Fürth - Freiburg: mindkét csapat szerez gólt, végeredmény 0-0. Hertha BSC - Hoffenheim: ezt többféleképpen is megjátszottam: Hoffenheim győzelem, Hoffenheim gólt szerez… természetesen a meccsek óta nyeretlen, gyenge formában levő Hertha nyert sima 3-0-ra. A Bayern München tegnapi meccsére is betettem, hogy mindkét csapat szerez gólt, mivel a Bayern is kap mostanában gólokat, hiába hogy nyerik a meccseket… persze, mikor megteszem, sima nagy arányú Bayern győzelem, ellenfél gól nélkül. Vagy akar tegnap a MOL Fehérvár győzelme … kerülni szoktam a magyar meccseket, de most kivételt tettem, látva a Fehérvár mostani formáját, betettem kétesélybe, hogy a Gyirmót nyer vagy X, erre sima vendég lett … a Wolves meccset én is Wolves vagy X-re tettem, az valószínűleg jött is volna, mert 2-0-ra vezettek, ott sajnos a piros lap megpecsételte számukra a meccs sorsát. A Bochum is megszivatott engem is. Ugye hamarosan jön a bajnokságok hajrája, még több meglepetés lesz.. akiknek nagyon kell a pont a bentmaradáshoz, azok foggal körömmel fognak küzdeni, akar csak egy 0-0 eredményért, nagyobb csapatok ellen is… lesznek botlások, jön a BL hajrája, jön megint a válogatott szünet, itt vannak még a kupák végjátékai is… szóval aki ebben az egy ket hónapban gazdagodni fog, az a fogadóirodák… megoldás? Az, amit én sem tudok, igaz már csak kis téttel játszok, hogy abbahagyni a sportfogadást…
2022. márc. 20. 11:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Top bajnokságokon az életben nem fogtok hosszú távon profitálni srácok. :D Nagyon kevés azon a szinten a bookie hiba.
2022. márc. 21. 03:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Tegnap a Bordeaux is jól megszivatott...kettős emberelőnyben, 30 kapuralövéssel sem sikerült gólt szerezniük.
2022. márc. 21. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
1.68-1.70 között volt a Pinnacle ajánlata a mindkét csapat szerez gólt piacra. Szerinted ezen hogy lehetne keresni, amit ilyen pontosan belőnek? :D
2022. márc. 21. 17:07
 6/17 A kérdező kommentje:
Élőben raktam, amikor már 2 piros lap volt a vendégnél.
2022. márc. 21. 17:47
 7/17 anonim ***** válasza:
3-as,azért mert te nem tudsz top bajnokságokon profitálni,attól még más profitálhat. Minden hétvégén el lehet csípni legalább 3-4 rosszul belőtt oddsot,csak el kéne vonatkoztatni attól a gondolkodástól,ahogy az emberek 99%-a gondolkodik,hogy csak a nagy csapatokat játsza,mert annak nyernie kell,de ha nem nyer akkor egyből jön az hogy bunda,stb. Tegnap pl Monaco győzelem 3,60-as odds,Barca győzelem 3,10-es odds,ezek csak azok voltak amit rosszul lőttek be,de még 4-5 2-e oddsot el lehetett csípni.Minden hétvégén legalább 3-4 ilyet lehet találni,csak kb 1000-ből 1 ember tud így gondolkodni.
2022. márc. 21. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Elvonatkoztattam, 50 milliós vagyok, de nem hiszek abban, hogy ezeken a piacokon lehet verni a bookiekat, mert szinte lehetetlen információelőnybe kerülni.
2022. márc. 21. 23:03
 9/17 anonim ***** válasza:
gondoltam hogy te vagy, mindig ezt az információ előnyt fújod.Szerintem nem mindig ez a mérvadó. Pl itt az el clasico. Mielőtt kiderült hogy benzema nem fog játszani,már azelőtt szinte 100% volt hogy nyerni fog a barca,mert szinte semmit sem változtatott volna ha játszik.Nyílván sokat érhet ha megtudja az ember a fogadóirodák előtt hogy nem játszik egy alapember vagy bármi egyéb infót,de szerintem e nélkül is lehet sikeres valaki.Az emberek 99%-a azért nem lesz top bajnokságokba sikeres,mert csak a nagycsapatokat játszák,amikben nincs érték,és azt hiszik hogy az mindig jön,mert egy nagy csapatnak mindenkit meg kell verni. Szerintem akinek jó gondolkodása van,és nem dől be az 1,20-as oddsoknak,"mert az biztos mert kicsi a szorzó meg ilyen fa*zságok,akkor lehet bőven profitálni top bajnokságokkal.Nyílván itt kevesebb elnézett oddsot fog találni az ember,mint kisebb bajnokságokban,de így is lehet bőven. De nagyon kevés embernek van meg az a kpésessége,hogy megérezze hogy most egy kis csapat megfoghatja a nagyot,vagy értéket talál egy tippbe.
2022. márc. 21. 23:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Csinálj egy Tipstertube profilt, kizárólag nagy ligás meccsekkel, adok 10000 eurót, ha 1000 hitelesített tipp után 10% roi felett lesz a statod.
2022. márc. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!