Harry Maguire hogy játszik ekkora szinten? Valaki el tudná magyarázni?
1#
Én végignéztem a man utd meccset és egy jó felszabadítást vagy kulcspasszt sem láttam tőle, vagy egy side tacklet, amit pl van dijk játékában rendszeresen látni.
Későn jöttem, de
Maguire egy nagyon jó játékos a képességeit tekintve, a hibák amiket tavaly halmozott, azok lelki eredetűek szerintem. Érdekes, hogy a válogatott meccseken hiba nélkül hozza a meccseket. Nem lehet véletlen hogy a Leichesterben is a liga egyik legjobbja volt a posztján és még Guardiola is vinni akarta. Szerintem inkább azzal van a baj ahogy a Manchester játszik/játszott. Nagyon sok labdavesztés volt amiből az ellenfél tudott kontrázni. Kontra védekezése senkinek nem áll jól, mindenkit megvernek egy rávezetéssel 5-ből 3-szor.
Szerintem egy nagyon jó játékos a csávó csak hát elszúrta magának.
5-ös vagyok.
Az meg hogy egy Roy Keane vagy Gary Neville valakiről véleményt mond, az nem jelenet semmit. Keannek tavaly Rashford a világ legrosszabbja volt. Idén meg amikor jól játszik akkor szinte sz@pkodja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!