Szerintetek Man Utd egy idióta csapat?
Figyelt kérdés
28,6 milliárd forintért (92 millió euró) vették meg Maguiret, akiről senki sose hal semmi nagy teljesítményt róla, míg DeLigt vagy Koulibalyt elfújták. Szerintetek ez a csapat normális egy középosztályú játékosért ennyi pénzt kiadni?
2019. aug. 5. 14:16
2/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon magas ár amit kiadtak Maguireért, de már csak ilyen a futballpiac. Koulibalyt is csak hasonló pénzért lehetne elmozdítani, a Barca állítólag 70 millióért nem kapta meg. De Ligt meg szerintem valószínűleg nem is akart a Unitedbe menni, és nem is csodálkoznék ezen. Én is inkább a Juvét választanám top játékosként mint ezt a Manchestert akiknek nagyon kérdéses a jövőjük.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a Man Utd egy idióta csapat. Én ezt már mondtam 10 éve is
4/7 anonim válasza:
Szia Drága!
Ennek mi köze az autizmushoz?
5/7 anonim válasza:
Tessék te autista ,
4-0 a cselszkii ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!