Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » NBIII 21 évesen mennyire nagy...

NBIII 21 évesen mennyire nagy szám?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy NBIII-ban focizik (nem most került be). Én úgy tudom, hogy az még nagyon kezdő (jó nyilván nem annyira kezdő de azért nem egy NBII/NBI kategória). Csak véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyire nagy teljesítmény ez, ha gyerekkora óta focizik, nem kéne már legalább NBII-ben lennie, ha ebből akar megélni? Azt hallottam, hogy NBIII-ba mindenki bekerül.

2022. márc. 6. 19:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A Vasas Kubala Akademianal volt nehany evet, annyit tudok az eloeleterol foci teren:D
2022. márc. 8. 12:14
 12/14 NTBS ***** válasza:
75%
Attól függ. Ha nincs mögötte jó szakmai háttér, akkor lehet jó játékos, csak még senki nem hallott róla.
2022. márc. 8. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Én is ennyi éve focizok és jelenleg a Rapid Wien akadémiáján vagyok.

Voltam NB III-ban, de az bohóckodás ahhoz képest ami itt megy.

2022. márc. 9. 19:52
 14/14 Sanker ***** válasza:
75%
Nem nagy szám, de meg lehet belőle élni, míg vissza nem vonul az ember. Például sokan csinálják főállás mellett vagy egyetemre járnak. Megyei szinten repkednek a minimálbérek, nb3-ban nettó 200 tuti megvan. Van akinek ez is elég. Kérdés, ő mennyire gondolja komolyan.
2022. márc. 14. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!