Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » NBIII 21 évesen mennyire nagy...

NBIII 21 évesen mennyire nagy szám?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy NBIII-ban focizik (nem most került be). Én úgy tudom, hogy az még nagyon kezdő (jó nyilván nem annyira kezdő de azért nem egy NBII/NBI kategória). Csak véleményekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyire nagy teljesítmény ez, ha gyerekkora óta focizik, nem kéne már legalább NBII-ben lennie, ha ebből akar megélni? Azt hallottam, hogy NBIII-ba mindenki bekerül.

2022. márc. 6. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Semennyire
2022. márc. 6. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha 15 éve focizik akkor valszeg nem valami jó játékos, ennyi a potenciálja, mert ha nem ez lenne akkor feljebb lenne. Félprofi bajnokság amúgy, kapnak pénzt is nagyrészt. Több mint a megyei, de nem veszik annyira komolyan. Ennyi kb. tényleg olyan semmilyen, inkább alap 15 év edzés után
2022. márc. 6. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Még az NB1 is kb a hobbifoci szintjén van. Egyik se nagy cucc. Az más kérdés, hogy sok pénzt kapnak a focisták, de attól még egy 0 az összes.
2022. márc. 6. 19:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként egy ,,udvarló” srácról van szó, csak nem tudtam hova tenni ezt az NBIII-as dolgot:D de akkor ennyi év után ez inkább alap, mint teljesítmény.
2022. márc. 6. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Csak menőzni akart, mert azt hitte ezzel imponál. De amúgy igen, az NB3 az egy 0. Aki bír rohanni annak való és kb ennyi. Inkább a személyiséget nézd. De ha ilyenekkel akar felvágni az szerintem képmutatás azzal ne kezdj.
2022. márc. 6. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen, ennyi edzéssel még kevés is, amúgy nem értem miért lettünk lepontozva, mert igazunk van. Aki szerint 10+ év edzés után az nb3 komoly szint azzal bajok vannak fejben:D Ha komolyabban veszed mint az átlag akkor simán bekerülsz
2022. márc. 6. 19:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Én csak zöld pacsikat osztogatok:D
2022. márc. 6. 20:00
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Nb2ben van 20csapat az kb 400fos keret. Es tobb 10000igazolt labdarugo az orszagban. Szoval eleg nehez nb2ig eljutni.

Konnyebb helyzetben vagy ha olyan varoshoz kozel laksz gyerekkent ahol van legalabb nb2es csapat. Akkor azert a sajat utanpotlabol nehany jatekos minden evben a nagycsapat keretehez tartozik.

2022. márc. 7. 10:31
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
abból a több 10 ezer igazolt jatekosbol fele heti kétszer lejár focizni, a felének a fele pedig szarik az egészbe de akadémián vannak. ha valaki erre építi a fiatalkorát, több évet edz akkor illene nb3nál feljebb jutni ami kb semmi
2022. márc. 7. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem mindegy, hogy "erre tette fel az életét", vagy csak félig-meddig hobbiszinten focizva jutott el NB3-ig.

Nekem személy szerint rengeteg ismerősöm van, akik megyei 2-ben fociznak, ismerek olyat is, aki NB1-es csapat akadémiájára jár, és hidd el nekem, nincs túl nagy különbség az előbbiek meg az utóbbi ismerősöm tudása között

Pedig azok az ismerőseim is, akik megyei bajnokságban játszanak, ha nem is 15 éve fociznak, de rohadt régóta (8-9 éve), és ugyanúgy van nekik heti x számú edzés, meg hétvégente meccsek, csak van aki nem ebből akar megélni, hanem az, hogy csapatba jár egyszerűen egy tök jó élmény, a csapattársak, a közeg, tök jó közösségi élmény, tök jó hétvégente meccselni egyet, stb.

Van, akit meg érdekel annyira az egész hogy elmegy egy komolyabb klub akadémiájára.

Hidd el nekem, hogy rengeteg olyan játékos játszik a megyeiben, akik simán beférnének egy NB3-as csapat keretébe (akár kezdőjébe is), csak egyszerűen nem érdekli őket annyira a sport, hogy emiatt elköltözzenek másik városba, új csapattársakhoz

Ha viszont tényleg erre tett fel mindent és ebből akar megélni, az tényleg elég vérszegény.

Nem is próbált meg soha elmenni egy NB2/NB1-es csapat akadémiájára?

2022. márc. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!