Mit gondoltok a kézilabdáról (mármint mint sport)?
Figyelt kérdés
Szoktatok esetleg kézizni, vagy tv-be nézni, van-e kedvenc csapatotok, vagy kedvenc posztotok?2022. febr. 18. 18:54
1/4 anonim válasza:
Nem szoktam játszani, csak nézni TV-ben vagy élőben. Telekom Veszprém a kedvencem, külföldi közül a PSG, posztok közül a beálló.
2/4 anonim válasza:
Játszom is, nézni is szoktam tv-ben és élőben is. Kedvenc magyar csapatok: Telekom Veszprém (pár kilométerre lakom az arénától), Győri ETO. Kedvenc külföldi csapat: Rosztov-Don (orosz női). Poszt: mindegyikben van valami nagyon jó. Magát a kézilabdát imádom, szerintem egy csodálatos sport. Megjegyezném, néhány férfi focistának, amikor a földön fetreng a semmiért, tisztelet a kivételnek, meg kellene mutatni pár kézilabdás sérülést is :D
3/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a kézilabdát. Játszom is, és tévében is nézem. Ha egyszer elkezded nem tudod letenni, nekem ez a sportom. Bár még csak kis csapatban játszom, azért vannak terveim. Kedvenc külföldi csapatom az ETO (Szlovákiai vagyok) és kedvenc itthoni (szlovákiai) csapatom a HC DAC. Tévében bármilyen kézilabdát nézek, férfit, nőit, bármilyen nemzetiségűeket, bármilyen csapatot. Kedvenc posztom a bal átlövő (bal 2). Valószínűleg azért, mert ezen a poszton játszom. De a posztok alkattól, képességektől, adottságoktól függenek. És mindegyiknek megvan a különlegessége.
4/4 Ramiz válasza:
Nagyszerű sport. Erő, taktika, gyorsaság :) Én is játszottam régen, de az totyogásnak tűnik a mostani, felgyorsult játékhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!