Ki fogja megnyerni a 2021/22 évi magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságot?
Figyelt kérdés
Nagy valószínűséggel ezért a címért most új bajnokot fognak avatni: PAFC vagy Kisvárda. A nagy múltú és szétesőben lévő FTC-re 8.-9.-10. hely vár.2022. febr. 11. 02:03
1/6 anonim válasza:
szerintem a Puskás, de kitudja, ha végre elküldenék Szabicsot és normális edzőt hoznának Fehérvárra, talán még mi Vidi is okozhatunk a végén meglepetést
2/6 anonim válasza:
Még akárki megnyerheti.
Én a legjobban a Paksnak örülnék. Majd lesz valahogy.
3/6 anonim válasza:
A Puskás és Fradi között fog eldőlni. A Kisvárdában én nem látok annyi erőt, hogy a végén behúzzák hiába vannak még mindig ennyire előkelő helyen. A jelenlegi formát nézve a Puskás talán esélyesebb, a Fradi eléggé hullámzó teljesítményt nyújt, de 8-9-10. hely nagyon erős és átgondolatlan kijelentés. Azért továbbra is nekik van a legerősebb keretük és a 8. Debrecen 16 pontra van tőlük...
4/6 anonim válasza:
Fradiból a végére kijön, amit most csak nyomokban látni. A rutin és az egyéni képességek mellettük szólnak és szerintem ez lesz a döntő a hármas versenyfutásban, ami egyelőre zajlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Valójában az a 8-10. hely nagyon meggondolatlan kijelentés volt. Köszönöm a válaszokat!
2022. febr. 20. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!