Mit csinál hogy Messi hogy úgy megy végig a fél csapaton hogy nem tudják tőle elvenni a labdát? Mi a technikája?
Figyelt kérdés
Érdekelne, mert ugye sose láttam cselezni, sose csinál átlépéseket, stb, egyszerűen labdát vezet, ennyi, de pontosan ennyi az egész? Csak labdát vezet de azt tökéletesen vagy mi?2022. jan. 30. 23:07
1/2 anonim válasza:
Gyors, mozgékony, kisnövésű, technikás, jól tud fickándozni a 190 magas védők között. Cselez is ő azért, de valóban nagyon jó a labdavezetése. Ha nem faultolják, akkor könnyedén el tud menni 4-5 ember mellett.
2/2 anonim válasza:
Erre csak egy válasz van. Zseni. Kiskorában betegsége volt, ezért ilyen kisnövésű, ami aztán a hasznára vált.
Egy nagyon jó mondatot hallottam, már nem tudom kitől, ami így szólt.
"Az emberek közül a legjobb focista Cristiano Ronaldo. Leo Messi valami földöntúli tehetséggel van megáldva."
Valaha volt legjobb játékos szerintem. Szó szerint értsd, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!