Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mit tegyek ha...

Szerintetek mit tegyek ha nincs labdaérzékem?

Figyelt kérdés
Szóval testnevelés órán rengeteg labdajáték van. Nekem pedig semmi labdaérzékem ,tehát pl, most rengeteget zsinorlábdázunk; ez egy hasonló sport mint a röpi, ha mondjuk magamnak dobálgatom fel a labdát, úgy simán elkapom, de ilyen estben, amikor direkt az a cél h az leesen nekem ez lehetetlen, de a tanár csak azért is szivatgat, aztán volt már olyan is, hogy egy egész körben nem tudtam elkapni, ezért ő kiállított az osztály elő, hogy én vagyok a "legprofibb labdajátékos" és ezen elkezdett égetően röhögcsélni. Nem tudom mit kéne tennem ez ellen, kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm, hogy időt szántatok rám.

2022. jan. 18. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg végre talajtornára kerül a sor. Én legalábbis ezt tettem a kosárlabda kettes után. :P
2022. jan. 18. 19:09
 2/2 anonim válasza:
Próblákozz még, ne add fel, gyakorolj! Nem lesz tökéletes, de rengeteget segíthet, ha tényleg akarod és gyakorlod is rendesen! Az egyik barátnőmnek is kissé gyengébb a labdaérzéke, mégis ötöst kapott labdavezetésre. Hajrá!
2022. jan. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!