Focizni szeretnék járni, hol tudnék jelentkezni? (többi lennt)
Sziasztok!
15 éves fiú vagyok a 17.kerületből és focizni szeretnék járni ( nem muszály kerületen belül, de lehetőleg megközelíthető legyen busszal vonattal stbvel), tudnátok ajánlani olyan klubbokat ahova tudnék menni játszani?
175 cm magas 67kg fizikailag átlagos felépítésü vagyok.
17.kerületi vagyok. Amiket a kerületbe ismerek az a Rojik, RKSK, Grund, RTK... de én egyik csapatba se mennék. Busszal minden egyesület megközelíthető... Most nem akarok írni csapatokat, mert nem tudom valójában hogy játszol, vagy fociztál-e már. Szóval, ha nem fociztál még akkor értelemszerűen valami gyengébb csapatba kezdd és utána akár erősebbe is mehetsz, de persze próbálhatsz egyből erős csapatokat is (FTC, MTK, UTE, Vasas, 3.kerület...)
Bár én inkább Futsalozni mennék :P sokkal jobb;)
Gyengébb csapatok alatt azt értem, hogy nem elég erős az utánpótlásuk és keresik a fiatalok. Ilyenek pl: Rojik, RTK.
Ha valamelyikben eltöltesz mondjuk egy évet meglátod mennyit fejlődtél és ha komolyan gondolod kipróbálhatsz erősebb csapatokat is.
És én azért nem tartom jónak a helyi csapatokat mert szerintem gyengék...
Sok amatőr csapat van a 17.kerületben. BLSZ III és IV-es csapatok. Rojiknak van mindkét osztályban csapata, ott biztos van lehetőség. Vagy ott van a MÖSE.
Rojik BLSZ III-as csapata: vercsekfoci.gportal.hu
MÖSE BLSZ IV-es csapata: mozgasorom.gportal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!