Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focizni szeretnék járni, hol...

Focizni szeretnék járni, hol tudnék jelentkezni? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves fiú vagyok a 17.kerületből és focizni szeretnék járni ( nem muszály kerületen belül, de lehetőleg megközelíthető legyen busszal vonattal stbvel), tudnátok ajánlani olyan klubbokat ahova tudnék menni játszani?

175 cm magas 67kg fizikailag átlagos felépítésü vagyok.

2010. szept. 8. 20:44
 1/8 anonim válasza:
Gyere el a diósdba!!!Na gyon zsír ott!!!
2010. szept. 8. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:

17.kerületi vagyok. Amiket a kerületbe ismerek az a Rojik, RKSK, Grund, RTK... de én egyik csapatba se mennék. Busszal minden egyesület megközelíthető... Most nem akarok írni csapatokat, mert nem tudom valójában hogy játszol, vagy fociztál-e már. Szóval, ha nem fociztál még akkor értelemszerűen valami gyengébb csapatba kezdd és utána akár erősebbe is mehetsz, de persze próbálhatsz egyből erős csapatokat is (FTC, MTK, UTE, Vasas, 3.kerület...)

Bár én inkább Futsalozni mennék :P sokkal jobb;)

2010. szept. 8. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
régen (8-12 éves korimig) játszottam jobb hátvéd ként, szóval mindennel tisztában vagyok mi hogyan működik csak az a kérdés, hogy mennyire fog menni, gyengébb csapatok alatt mit értesz?
2010. szept. 9. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
ésa helyi csapatokba miért nem mennél?
2010. szept. 9. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Gyengébb csapatok alatt azt értem, hogy nem elég erős az utánpótlásuk és keresik a fiatalok. Ilyenek pl: Rojik, RTK.

Ha valamelyikben eltöltesz mondjuk egy évet meglátod mennyit fejlődtél és ha komolyan gondolod kipróbálhatsz erősebb csapatokat is.

És én azért nem tartom jónak a helyi csapatokat mert szerintem gyengék...

2010. szept. 11. 12:31
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi (:, szerintem akkor RTK-t és Rojikot megnézem (:
2010. szept. 12. 20:20
 7/8 Robi989 válasza:

Sok amatőr csapat van a 17.kerületben. BLSZ III és IV-es csapatok. Rojiknak van mindkét osztályban csapata, ott biztos van lehetőség. Vagy ott van a MÖSE.

Rojik BLSZ III-as csapata: vercsekfoci.gportal.hu

MÖSE BLSZ IV-es csapata: mozgasorom.gportal.hu

2010. szept. 17. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nem is tudtam, hogy a MÖSÉ-nek van focicsapata :O
2010. szept. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!