Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan sikerülhet, mit tegyek?

Hogyan sikerülhet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem szeretném hosszan leírni, mert elég nehéz lenne.

Az a lényeg, hogy 18 éves fiú vagyok és nagyon szeretem a focit. Viszont túlsúlyos vagyok. Nehezebben futok.

Nagyon rossz érzés,hogy nem focizhatok, nem járhatok edzésre.. :'(

Kisebb koromban jártam edzésre, de olyan volt a csapat meg minden.. Megszűnt akkor a csapat és azóta nem tudtam menni edzésre.

Kb. 1 hónapja voltam "próbaedzésen" és szerintem nem voltam ügyetlen annyira, de azt mondta az edző, hogy sajnos nem mehetek edzésre.

Össze törtem eléggé.. Bár én ezt magamnak sem vallottam be.

Viszont megszeretném mutatni SAJÁT MAGAMNAK, hogy igenis sikerülhet..

Nyilván én már nem lennék senki sem, de nem érdekel. Én örülnék, ha csak egy megye 3ban játszhatnék!

Csak egy probléma van. Nincsen csapat itt,ahol én lakom. :/

Tudom, hogy reménytelen eset vagyok, de hátha tudok kapni egy kis tanácsot

2022. jan. 8. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél reménytelen.Én is több falusi alacsonyabb osztályú csapatban fociztam.Voltak mindenhol kicsit ducibb csapattársaim.Meg az ellenfeleknél is voltak ilyenek.Nem csak kapusként.

Az alacsonyabb osztályban is van "második csapat", akik szintén bajnokságban játszanak.Oda szerintem simán beférnél.

Nézz körül a környékeden hova tudnál busszal vagy akár bicajjal eljárni edzésre,meccsre.Sok helyen visszatérítik a buszjegyet is.

2022. jan. 8. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ahol játszottam ott a belső védő futni sem tudott, és mégis kezdő volt.. pedig ez budapest
2022. jan. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!