Mit gondoltok ezekről a fogadásokról? Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid 18.00x odds Európaliga győztese: Sevilla 11.00x Serie A győztese: Inter 2.00
A Chelsea-re nem mondanàm, hogy egy nyári csapat. Ősszel vezették a Premier League-et, aztán rengeteg kulcsjátékosuk sérült le (Chilwell pl egész szezonra), illetve a coviddal is sokkal szerencsétlenebbek voltak, mint a két előttük végző csapat. A BL-ben játék alapján lemosták a Realt, két angol kupadöntőt is csak tizikkel buktak el az agyonhájpolt Liverpool ellen. Ráadásul mindkét meccsen partiban voltak bőven, a ligakupa döntőn például nekik voltak nagyobb helyzeteik. Illetve a háború miatti tulajdonos balhé is nagyon durván negatívan befolyásolhatta őket. Náluk az a nagy kérdés, hogy Rüdigert hogy sikerül majd pótolni.
A Madridnak nem sok esélye van rá, hogy megint lemákoljon mindenkit, a Chelsea is ezt csinálta 2012-ben, a következő évben pedig jól földbe álltak. A Barca szerintem jövőre még nem lesz ezen a szinten. A Liverpool ugyan szerintem is túl van értékelve, de azért játékban lenyomták a Madridot ők is, simán ott lehetnek jövőre is. Illetve előbb utóbb szerintem a Citynek is ki fog jönni a lépés. Nálam ha tippelni kellene, akkor City vagy a Liverpool.
"Egyszer"?
Tavalyi ellenfeleik a döntőig: Bayern, Real
Idén: Real, és ha elöntő akkor ott Bayern (vagy Arse)
18#
"2021. dec. 11. 20:24" a kérdés kiírása !
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!